2777
2789

خیلیییی رحمم‌میاد بهش 

من خودم پدرم‌ک‌فوت شد اوایل یجور‌عجیب بود حالم اصن‌گنگ‌بودم‌شوک‌بودم بعد یکدت تازه فهمیدم‌چی شده خیلی خیلی زیاد گریه میکردم خیلی زیاد اصن ی لحظه اروم‌نمیشدم‌خیلی حالم بد بود ولی الان ک‌ ی سال نیم گذشته دلتنگش میشم‌گریه میکنم ولی ندب اندازه اول ی جوری عادت کردم ب این غم‌تو‌قلبم‌هرنفس ک‌کشسدم‌یادش بودم‌روزی هزار بار باخودم میگم‌اگ‌بابام‌ بود یا چقدر دلتنگشم ولی یاد گرفتم‌چجوری‌باهاش کنار بیام 

چندروزه شوهرم یکی از عزیزتریناششش از دست داده واقعا برامون عزیز بود دلم‌براش خونه واقعا حالم بده دوست نداشتم حس و‌حال من هیچوقت تجربه کنه شوهرم قوی ترین ادم‌زندگیم‌بود دیدن این حالش من داغون میکنه کم‌حرف و ساکت شده بی حوصله شده تایکم حواسم بهش نباشه میبینم داره گریه میکنه هروقت میره سرکار میاد انقدر گریه میکنه ک‌میرسه چشماش قرمز قرمزه همش نکرانشم روزی چندبار زنگ‌میزنم ببینم چطوره حالش 

دلم‌میسوزه واقعا شخص فرشته ای از دست داد😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مردها معمولا زودتر از ما خانوما با این غم کنار میان

همسرم دو ساله خواهرشو از دست داده. بی نهایت دوستش داشت و مونس و راز دارش بود

یه مدت خیلی داغون بود شاید یه چندماه. بعدش بهتر شد شکرخدا

البته همچنان رفتن عزیزش آزارش میده ولی خوب زندگیه و کاریش نمیشه کرد

مردها معمولا زودتر از ما خانوما با این غم کنار میانهمسرم دو ساله خواهرشو از دست داده. بی نهایت دوستش ...

برامن ی سال اول واقعا سخت بود واقعاااا سخت بود بعد اون ب مرور سعی کردم ب زندگی عادی برگردم 

چون میدونم داغ عزیز چقدر سخته هیچوقت غمش از دل ادم‌نمیره دلم‌براشوهرم‌میسوره بمیرم براش کاش هیچوقت دیگ‌نبینمش اینجوری انقدر مظلوم😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن ی سال اول واقعا سخت بود واقعاااا سخت بود بعد اون ب مرور سعی کردم ب زندگی عادی برگردم چون میدون ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو

منم مادرمون از دست دادم. میفهمم چقد سخته. بعد دوسال همچنان هر لحطه بیادشم

خدا رحمت کنه پدرتون رومنم مادرمون از دست دادم. میفهمم چقد سخته. بعد دوسال همچنان هر لحطه بیادشم

ممنون و همچنین مادرتون💔💔