2777
2789

مادر من یه اخلاق خیلی بدی داره، کلا نمیذاره ما مثل آدم از یک مسافرت یا خریدی لذت ببریم. هر چی که می بینه ابراد میگیره و ایراد هایی هم که میگیره ایراد های به جایی نیستن و بیشتر گیر الکی هستن و فقط تفریح رو زهر و کوفتمون میکنه. به طوری که وقتی جایی میرم یا چیزی میخرم اصلا ازش چیزی نمی پرسم و فقط دعا میکنم که ساکت بمونه. 

چند روز پیش رفتیم چند تا لباس خریدیم برای خواهرم، اومدیم خونه سلام نکرده بودیم لباسا رو از توی پلاستیک درمیاره نگا میکنه میگه چه قدر زشتن و فلانن، خواهر بدبختم کلی ذوق خرید داشت،‌ بیچاره رفته بود داخل اتاقش رفتم اونجا دلداریش بدم دیدم داره گریه میکنه😭😭

کلا حرف زدنش حالت تیکه و طعنه داره و موقع نظر دادن کلا چیز زیاد مثبتی از دهنش در نمیاد.

مثلا یه بار یه مانتویی برای آبجیم گرفتم این بچه با ذوق این رو می پوشه میره پیش مامانم که مثلا نظر بده چطوره توی تنش میبینه میخنده مسخره میکنه میگه شبیه گدا ها شدی بهت نمیاد نپوش دیگه😐

یا مثلا موقع مسافرت ها (ببخشید یکم بد اگه صحبت میکنم راجب مادرم، به هر حال درد و دل دارم میکنم، قضاوت نکنید) خیلی بد عنقه و برج زهرماره. اینطورم نیست که مسئولیت خاصی روی دوشش باشه. بعد بیشتر از اینکه حرفاش بد باشن، لحنش بده. مثلا با یه دهن کجی بدی میگه این چه آشغالیه بهت انداختن و اینا

اصلا کل ذوقم نابود میشه. آدم دیگه اشتیاقی برای تفریح نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه میشم چی میگی مثل یکی از اقوام ما هستایشون پير هستن قدیمی هستن دیگه هرچی سنشون بالاتر میره نازک ...

چطوری به بدخلقی همیشگی عادت کنم اخه؟

حالا من هیچی سنم بیشتره حالا تهش حرفاش رو حساب نمیکنم اصلا، خواهرم خیلی از این بچه های لوس و ذوق زده هست، مادرم قشنگ نابودش میکنه با حرفاش.

خیلی بده. برج زهرماره قشنگ.

متوجه میشم چی میگی مثل یکی از اقوام ما هستایشون پير هستن قدیمی هستن دیگه هرچی سنشون بالاتر میره نازک ...

چطوری به بدخلقی همیشگی عادت کنم اخه؟

حالا من هیچی سنم بیشتره حالا تهش حرفاش رو حساب نمیکنم اصلا، خواهرم خیلی از این بچه های لوس و ذوق زده هست، مادرم قشنگ نابودش میکنه با حرفاش.

خیلی بده. برج زهرماره قشنگ.

بببن مادرشوهرمن این اخلاق داره ولق وفتی خودش تو خرید باشه فقط مبگه به به چه خوسگله ولی وقتی حضور نداره اصلا اهمبت نمیده میگه ابنو خریدی بچه ها میرن باذوق نشون میدن اصلا نمبگه مبارکه قشنکه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن