2777
2789
عنوان

میرید عروسی مانتو میپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو انجا عوض کن 

وقتی چیزی کاربردی نیست پولتو حیف نکن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اره میپوشم معمولا هم لباسمو عوض میکنم خوشم نمیاد عین کولی ها روهم روهم لباس بپوشم بیرون تالار

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اخه من اصلا تیپم اون مدلی نیست ضایع میشه یهو تغییر فاز بدم

ببخشید عبا تغییر فازه ؟

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

یه کت کوتاه حتی ساده شیک تره تا مانتو یا عبا

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

مانتو میپوشم تو تالار هم فقط مانتو درمیارم چون همجا شومیز شلوار میرم

تنها عروسی ک لباس مجلسی گرفتم عروسی داداشم‌بود 😅

چقد از لباس مجلسی بدم‌میاد ..شومیز هم حالت اسپرت میگیرم بعد عروسی روزای عادی هم‌میپوشم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته