2777
2789
عنوان

جو دانشگاه شریف و دانشگاه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 31 پست
اخه من خودمم همونجام شاید زمان اقوام شما اینطوری بوده ولی الان خوبه واقعا رقابت زیاده ولی رابطه بچه ...

شو هرم ۳ سا ل هست فارغ التحصیل شده 

شر یف و استاد محوری داره و رقابت توش سالم نیست از ۴۰ سا ل قبل تا ا مروز نشنیدم کسی بگه رقابت تو شر یف سالم هست بچه ها شدیدا حسود و رقابت نا سالم‌دارن یا واسه ۲۰ نگرفتن زیر سرم می رن از شدت فشار خیلی ها دارو اعصاب می خورن از د وست ها همسر م خیلی ها تحت نظر روان پزشک هستن حتی اون هایی که موفق به رفتن به امریکا شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شو هرم ۳ سا ل هست فارغ التحصیل شده شر یف و استاد محوری داره و رقابت توش سالم نیست از ۴۰ سا ل قبل تا ...

ببینین واقعا بستگی به ورودی های اون سال داره 

ممکنه یک دوره ای حالا از شانسشون بچه های خوبی به تور هم بخورن

اینکه میگین قرص اعصاب زیاد مصرف میکنن درسته ولی خب آدم اگر بتونه خودش رو مدیریت کنه خوبه 

راجع به حسادت هم، اتفاقا خوب کمک میکنن به هم 

نمیدونم والا ولی به نظرم با همه اینا شریف واقعا می ارزه 

ببینین واقعا بستگی به ورودی های اون سال داره ممکنه یک دوره ای حالا از شانسشون بچه های خوبی به تور هم ...

پد رم ۵۰ سا ل قبل شر یف درس خونده عمو‌م ۳۰ سا ل قبل برادر شوهرم ۲۰ سال شوهرم ۳ سال یعنی همه شون دوره های بدی رفتن ؟ 

همچین حرفی عجیبه 

به خاطر همین جو ناسالم خواهرم با ا ین که رتبه شریف داشت رفت تهران درس درس خوند چون عموم و پدرم بهش خیلی اصرار کردن نرو شریف بعد هم اپلای کرد سوئد از اون ها هم امریکا 

تجر به کل خا نپاده من تو سا ل های طولانی ار دانشکده مکانیک و عمر ان شریف ا ین بوده 

پد رم ۵۰ سا ل قبل شر یف درس خونده عمو‌م ۳۰ سا ل قبل برادر شوهرم ۲۰ سال شوهرم ۳ سال یعنی همه شون دوره ...

چقدر ناراحت شدم اینو شنیدم 🥲🥲

نمیدونم والا الان که خیلی خوبه

مثلا من دانشکده برق رو شنیدم خیلی جو بدی داره 

ولی کامپیوتر و فیزیک خیلی جو خوبی دارن 

شاید مکانیک و عمران هم مثل همون برق هستن 

احتمالا دانشکده به دانشکده فرق داره 

چقدر ناراحت شدم اینو شنیدم 🥲🥲نمیدونم والا الان که خیلی خوبهمثلا من دانشکده برق رو شنیدم خیلی جو بد ...

نمی دو نم ولی خد ا لعنت کنه تک تک استاد های دانشکده عمران رو 

صفایی عطایی دانش 

خا ک تو سر شون 

چقدر ناراحت شدم اینو شنیدم 🥲🥲نمیدونم والا الان که خیلی خوبهمثلا من دانشکده برق رو شنیدم خیلی جو بد ...

نه نا راحتی نداره 

خد ا رو شکر این ها همه قصر در رفتن و از اون جهنم فارغ التحصیل شدن فر ار کردن ولی بد بخت ا ون هایی که اون جا هستن و هنو ز باید با ۱ سری عقده ای سر و کله بزنن 

خیلی متاسفم که تجربه بدی داشتین امیدوارم توی بقیه مراحل زندگی جبران بشه براتون 💙

مر سی عزیز م جبران شد 

شما هم موفق باشید 

خد ا هر جا دهنت سرویس کنه جا دیگه بهت خوب می ده ما دیگه ۳۵ سا لمونه خیلی از اون سا ل ها گذشته