2777
2789

خودم آره چون میبینم خیلیا تو زندگیشون هیچ تلاشی نکردن ولی از بدو تولدت خب جایگاه های خوبی داشتن اشتباهی هم داشته باشن خیلیا اشتباهاشونو کمتر میبینن نمونش همین بچه های آدم های معروف

خودت باش مثل بقیه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چون هیچ برگی بی اجازه خدا نمیفته

هیچی شانسی نیس

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

آره 

تولد تو خانواده خوب با سطح مالی و فرهنگ مناسب

نداشتن بیماری جسمی 

زیبایی ظاهری

اولین شانس های زندگی هر فرده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آره تولد تو خانواده خوب با سطح مالی و فرهنگ مناسبنداشتن بیماری جسمی زیبایی ظاهریاولین شانس های زندگی ...

آره دقیقا 

اگه اینا شانس نیست پس چیه؟

خودت باش مثل بقیه هست

بنظرم چون هیچ برگی بی اجازه خدا نمیفتههیچی شانسی نیس

ینی میخوای بگی خواست و تصمیم خدا بود که زندگی خیلیامون به شکل خیلی بدی سپری شده؟ یا ظلم ظالما یا فاسدا اختلاسگرا و غیره؟

نه بنظرم خدا تو همچیز قرار نیس دخالت کنه

و نمیشه اتفاقات خوب رو بکیم مار خداست اتفاقات بد رو نه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

آره دقیقا اگه اینا شانس نیست پس چیه؟

اره هست

طبیعیه چون خیلی از اتفاقات دنیا از توان و اراده ما خارجه

تصمیمات دیگران میتونه مسیر زندگی یکنفر رو به کل تغییر بده. مخصوصا پدر و مادر

مهم اینه که این واقعیت تلخ رو بپذیریم و توی تلخی‌ش غرق نشیم. وگرنه مثل باتلاق مارو میکشه درونش. زندگی در جریانه