2777
2789

فکر کردم فقط نی نی سایت اینطوره

الان یکی مثلا خانم بود زنگ زد حواب ندادم یه عالمه تصویر ناجور فرستاد واسم😐

بلاک کردمش ولی بازم آیدیم مشخص میشه واسش؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جا آدم بیشعور داره 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

خوب سر چی بود حرفتون اصلا

هیچ حرفی یه فالوور معمولی بود زنگ زد رد دادم فرستادم بفرمایید واونم فرستاد تنهایی جواب ندادم شروع کردم پیام و تصویر مسخره فرستادن😐🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

خانم نبوده خب

پروف و آیدیش خانم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بلاک بکنی مشخص نمیشه براش ولی راه حل های دیگه ای هم داره

چه راه حلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج فیک و فالو نکن

فالو نکردم اون فالو داشت فکر کنم افغان بود چون نمیکفت حرف میکفت گپ

1
5
10
15
20
25
30
35
40