الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا اینکارو نکن اصلا.بزار فقط معلم اموزشش،بده روشا و نوع تدریس فرق داره بچه سردرگم میشه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من از ۵ سالگی شروع کردم یواش یواش حروف رو با بازی بهش نشون دادم کلاس اول که رفت اصلا اذیتم نکرد من فقط دخترم رو میفرستم مدرسه که با همسن و سالهاش باشه برای آموزش هم حروف رو بلده هم خوندن و نوشتن بلده هم جمع و تفریق تا چهار رقم بلده الان هم ضرب دو و سه و ۵ رو بلده
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
فک نکنم فکر درستی باشه بذار آموزش های لازم رو تو پیش دبستانی ببینه من که از خدامه آنلاین باشن دختر بزرگمم کلاس اول زمان کرونا آنلاین بودن اینقدر راحت بودم نه نگران مریضیش بودم نه دردسر رفت و آمد به مدرسه رو داشتیم