2777
2789
عنوان

معلمای عزیز و مامانایی ک بچه کلاس اولی دارن میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 38 پست
من غیر از نگرانی انلاین شدن نگرانی دیگ ام دارم میخوام زودتر یاد بگبره

همه چیز به وقتش

اما اگه خیلی اصرار دارین چندتا پیج پیش دبستانی ببنید با روش تدریس آشنا بشید

اما بازم توصیه میکنم همزمان با معلم باهاش کار کنید

معجزه کن صبر مرا 
من از ۵ سالگی شروع کردم یواش یواش حروف رو با بازی بهش نشون دادم کلاس اول که رفت اصلا اذیتم نکرد من ف ...

قبل مدرسه همه اینارو یاد دادی ؟

بیشتر میگی درباره روش اموزشت 

کتابم کار میکردی باهاش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر من به امید خدا امسال میره کلاس اول 

فقط سعی کن کارهای دست ورزی باهاش انجام بدید

رنگ آمیزی 

کاردستی

کار با قیچی 

خمیر بازی 

همینا رو بچه خوب بلد باشه کافیه

بقیه ی مسایل رو بزار معلم درس بده بعد شما باهاش تکرار و تمرین کن

من برعکس شما عجله نداشتم برا مدرسه فرستادنش 

7سالگی فرستادمش 

اما تو خونه خودم بهش آموزش دادم  و میتونست بخونه و بنویسه 

اتفاقا تو کلاس چون تعداد دان آموزا زیاد بود معلم نمی‌رسید به تک تک آموزش بده  دخترم عقب نموند  تجربه و خاطره ی خوبی برامون شد

عزیزم دختر من به امید خدا امسال میره کلاس اول فقط سعی کن کارهای دست ورزی باهاش انجام بدیدرنگ آمیزی ک ...

اینارو تو مهد ب اندازه کافی باهاش کار کردن دخترمم باهوشه شکرخدا 

کلاساشون حضوریه؟؟

معلمی؟بهم میگی روش تدریسو ؟از کجا شرو کنم چجوری و ...

اره معلم هستم 

اول آخر کلمه ها کلمه های هم آغاز و هم پایان رو باید یاد بگیرند بخش کردند کلمه ها  بعد حروف

التماس دعا
معلمی؟بهم میگی روش تدریسو ؟از کجا شرو کنم چجوری و ...

من خودم حروف رو روی مقوای کوچیک جداگانه نوشتم و نشون دادم حافظه ی تصویریش رو تقویت کردم بعد بهشون َُِ گذاشتم تا بگه مثلابَ بِ بُ

من برعکس شما عجله نداشتم برا مدرسه فرستادنش 7سالگی فرستادمش اما تو خونه خودم بهش آموزش دادم و میتون ...

میشه روشتو بگی بهم از کجا شرو کردی ب یاد دادن و چجوری ... منم نمیخوام زود بفرستمش مدرسه میخوام قبل مدرسه خودم یاد بدم بهش 

اره معلم هستم اول آخر کلمه ها کلمه های هم آغاز و هم پایان رو باید یاد بگیرند بخش کردند کلمه ها بعد ...

یه کتاب داره حالت سرمشق حروفارو نوشته خط اول خط چینه سه خط پایینم خودش باید پر کنه خط تیره بزاره 

من دیگ چیکار باید بکنم چجوری باشه گفتارم ک یاد بگبره؟

قبل مدرسه همه اینارو یاد دادی ؟بیشتر میگی درباره روش اموزشت کتابم کار میکردی باهاش؟

از قبل از مدرسه حروف رو یاد گرفت مثلا یه سینی آرد میاوردیم توش اسم حروف رو می‌نوشتیم مثلا یه روز ب بعد می‌گشتیم تو خونه هر چی با ب صروع میشد یا تموم میشد رو پیدا میکردیم بعد با هم راجع به حرف ب نقاشی می‌کشیدیم همین روش رو برای همه حروف اجرا میکردیم بعد درمورد حروف کاردستی درست میکردیم 

برای اعداد هم با بازی و شعر اعداد تا صد رو بهش نشون دادم بعد اومدیم. مثلا آجرها واسباب بازی ها رو شمردیم بعد یادش دادم دسته بندیشون کنه بعد جمع و تفریق اعداد قبل از ده رو با اسباب بازی هاش نشونش دادم بعد ده تایی درست کردیم با شکل و جمع و تفریق کردیم بعد دیگه ذهنی باهاش کار کردم و جمع و تفریق میکنه ولی اعداد بالی صد رو نمیتونه ذهنی و باید روی برگه بنویسه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن