2777
2789
عنوان

مگه بقیه بچه ها چی میخورن ماشالله اینقدر خوبن بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
دلش فقط فست فود و ماکارونی میخواد فکر کن حاضر نون خالی بخوره ولی غیر اینا چیزی نخوره

عزیزم، وای تا این بچه ها بزرگ شن حسابی خون به دل پدر مادر طفلی میکنن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خواهر من ۱۹ کیلوعه میره کلاس دوم احمقه واقعی مثلا شام بهترین غذارو داریم نمیخوره خیلی اصرار کنیم دیگ ...

قدش نمیدونی چنده عزیزم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من ۱۹ کیلوعه میره کلاس دوم احمقه واقعی مثلا شام بهترین غذارو داریم نمیخوره خیلی اصرار کنیم دیگ ...

وای 😄عزیزم 

یه راه حل بگم اگه مشکل خاصی نداره؟ بعد غذا بهش دسر مقوی بده مثل بستنی که روش پودر پسته یا هر مغزی ریختی یا ژله که با شیر درست کردی یا نون خامه ای و .... فقط حتما بلافاصله بعد غذا باشه تازمان غذای اصلی باشه این طوری به مرور هم وزن میگیره هم حجم معدش بیشتر میشه کم کم غذای اصلی هم بیشتر میخوره 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اره واقعا من که دیگه ولش کردم گفتم هرچی خواستی بخور دیگه بهت نمیگم چیزی

من با تهدید و جایزه و فلان بهش میدم بالاخره ولش کنم دیگه هیچی همینم به زور رسوندم به این وزن 

مشکل همینه خیلی اصرار میکنین بذارین اگه کسی هم تعارفش میکنه مادر یا پدر باشه اصرار هم نکنه حتی برای چیدن غذا ازش کمک بخواد یا شستن ظروف خیلی تاثیر داره 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
یه راه حل بگم اگه مشکل خاصی نداره؟ بعد غذا بهش دسر مقوی بده مثل بستنی که روش پودر پسته یا هر مغزی ری ...

اتفاقا همیشه بستنی داریم توی هفته شاید دو سه تایی میخوره نون خامه ای هم اتفاقا دوست داره شوهرم گاهی براش میگیره بنظرم این وزنش در مقایسه با خوردنش خیلی کمه 

مشکل همینه خیلی اصرار میکنین بذارین اگه کسی هم تعارفش میکنه مادر یا پدر باشه اصرار هم نکنه حتی برای ...

همون مامان بابام بهش میگن 

اگه بهش نگن که خودش اصلا متوجه نمیشه که گشنشه باید بیاد بخوره 

اتفاقا همیشه بستنی داریم توی هفته شاید دو سه تایی میخوره نون خامه ای هم اتفاقا دوست داره شوهرم گاهی ...

بله کمه اما با تهدید و جایزه شرطیش نکنین بیشتر باب دلش غذا درست کن....من منظورم میانوعده نبود اون سر جاش من منظورن این بود که حجم معده رو بیشتر کنین با همزمان غذا وخوراکی پر کالری که دوست داره 

همون مامان بابام بهش میگن اگه بهش نگن که خودش اصلا متوجه نمیشه که گشنشه باید بیاد بخوره

همه دور هم مگه غذا نمیخورین ؟ خوب اونم یاد میگیره اما کلا بچه های لجباز بهشون اصرار کنن برعکس جواب میده 

همه دور هم مگه غذا نمیخورین ؟ خوب اونم یاد میگیره اما کلا بچه های لجباز بهشون اصرار کنن برعکس جواب م ...

چرا همیشه همه با هم میخوریم اینم میاد سر میز غذا نمیخوره واسش میریزه بازی میکنه فقط باهاش نمیخوره 

آره لجبازه