2777
2789
عنوان

فقط کسایی که از جادو سر در میارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 36 پست
خب مگه به شوهرت گفتی ؟ اون در جریانه ؟

لباسشو داد بشورم تو جیبش بود درش آوردم گفتم این چیه گفت مادرم داده بخاطر جنگ و این چیزا

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

بنظرتون به شوهرم بگم بازش کردم؟

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم متاسفانه خیلی اهل جادو و اینان 

هم شوهرت و هم مادرش اهل جادو و سحر و طلسم و این حرفا هستن اینکه تو بگی من اعتقاد ندارم کافی نیست اتفاقن باید مجهز بشی به یه روش هایی و خونه رو خالی نذاری دست مادرش سعی کن هم با احتیاط رفت و آمد کنی،وقتایی که میاد، یه کارایی انجام بدی که نتونه بیچاره ات کنه 

هم شوهرت و هم مادرش اهل جادو و سحر و طلسم و این حرفا هستن اینکه تو بگی من اعتقاد ندارم کافی نیست اتف ...

مثلاً چه کارهایی راهنماییم کن

هم شوهرت و هم مادرش اهل جادو و سحر و طلسم و این حرفا هستن اینکه تو بگی من اعتقاد ندارم کافی نیست اتف ...

متاسفانه شوهرم خیلی وابسته ست بهشون

توی گوگل سرچ کن تو اینستا سرچ کن  همین سایت هم خیلی نوشته ها داره که بدردت بخوره فقط دنبال دعا نویس و اینا نرو اونا خودشون خطرناک ترن و به خطرش نمی ارزه خودت یاد بگیر بیشتر به قرآن بچسب و توسل به امام زمان عج و اینکه تو بی خیال باشی کافی نیست باید سر آمد مقابله با سحر و جادو بشی اتفاقن وگرنه نمی فهمی از کجا خوردی