2777
2789

‏خانم های محترم ،

لطفا اگر اعصاب ندارین ، رشته زنان و زایمان رو نخونید . بی پناه ترین آدمها، مادرانی هستن که دارن درد زایمان رو تحمل می کنن و با اخلاق های بد شماها مواجه هستن !!!!

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خودم هنوز بچه دار نشدم ولی شنیدم بعضیا موقع زایمان چقدر درد داشتن و اذیت شدن دکتر ها هم بداخلاقی کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق!اخلاق نداشته باشه به درکسواد داشته باشه راضییم😂😂😂😂

خب اگه سواد داشته باشه میفهمه که این خانم درد داره 

یه پریودی چقدر حال ادم رو بد میکنه زاسمان که صد برابر سخت تره اون وقت یه دکتر بی اخلاق بالا سرت باشه و سرت داد بزنه خوبه 

خب سزارین سن روز بیمارستانی

۳روز بیمارستانی؟ نمدونم چندروز بستری داره ولی خب بعدش عیب نداره مهم اون لحظه زایمانه با کلی درد واسترس بخای ادا اصولای یه عده از دماغ فیل افتاده هم تحمل کنی

۳روز بیمارستانی؟ نمدونم چندروز بستری داره ولی خب بعدش عیب نداره مهم اون لحظه زایمانه با کلی درد واست ...

اره سه روز باید بستری بشی 

بعد زایمان یه پرستار میاد شکمت رو محکم فشار میده که خون بیاد