2777
2789
عنوان

بنظرتون من کرم ریختم و مقصرم

215 بازدید | 13 پست

بچها من سه سال پیش یک پسره بود دانشجوی پزشکی بود و اینا از من خوشش اومد ولی خانوادش در حد خانواده من نبودن( من وضع بابام خوبه اون بنده خدا وضعیت خانوادگی خوبی نداشتن خودش فقط درس خونده بود و یک جورایی خودساخته بود ولی خب من خیلی جذبش نشدم سنمم کم بود کلا درگیرش نشدم ردش کردم) 

بعدش خیلی پیگیر شد و اینا ولی من حتی میشه گفت با بی بااحترامی رابطه رو تمومش کردم! 

بعد گذشت دیروز ۱ شهریور روز پزشکه پیجشو دارم استوری تبریکا رو گذاشنه بود منم  نمیدونم شیطون گولم زد نمیدونم اصلا چی شد  تبریک گفتم! توی اینستا بعد امروز تبریکمو دید و تشکر کرد و اینا گفت چیکارا میکنی و خلاصه حال و احوال پرسید بعدشم بحثو تاب داد به اینکه اره یادته چطور سری اخر بهم بی احترامی کردی و ... منم باز نمیدونم چیشد عذرخواهی کردم گفتم چند سال گذشته ولش کن و ... 

مثل سگ‌پشیمون شدم حالا میگم چرا تبریک گفتم ک باز بخواد سر بحث باز بشه ک عذرخواهی کنم 

همینجوری ناراحت از هم میموندیم الان باز بخواد بیاد مزاحمت ایجاد کنه مقصر خودمم 

نمیدونم چرا کرمم میگیره بعضی وقتا خیلی پشیمونم ولی پشیمونی فایده ایی نداره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام بله...

خوشت میاد ک دوست داشته باشه ولی تو محلش ندی بنظرم دوس داری یجورایی هنوز پیگیر باشه 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بلاکش کن و تمام

خودم دو ساعت رفتم بالا منبر ک ناراحتیا رو بیا بزاریم کنار فلان  خوب نیست کینه داشته باشیم بعد بلاک کنم؟ اصلا یعنی مثل سگ پشیمونم 

کاش اون لحظه اصلا نمیدونم جادو شدم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

پسر از نظر روان سالم باشه اصلا نباید به هیچ وجه وارد بازی با کسی که دنبال توجه و ازون طرف طرد کردن هست نمیاد، اگر بیاد مشخصه روانش داغونه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

با احترام بله...خوشت میاد ک دوست داشته باشه ولی تو محلش ندی بنظرم دوس داری یجورایی هنوز پیگیر باشه

خودم یک کارایی میکنم ک بعدش پشیمون میشم 

پسر از نظر روان سالم باشه اصلا نباید به هیچ وجه وارد بازی با کسی که دنبال توجه و ازون طرف طرد کردن ه ...

یعنی میگی من روانی مریضم؟

نه تنها کرمویی خودشیفته ام هستی اون دکتر ولی تو چی یه بیکار که‌پز پول باباشو میده اونم باعث ننگ جامع ...

وا من علت جداییمونو گفتم شما چرا بهت فشار اومده

یعنی میگی من روانی مریضم؟

روانی و مریض نه ولی ازون هایی هستی که عاشق این هستی بهت توجه بشه ولی دست رد به سینه طرف بزنی هی اون اصرار کنه هی تو ردش کنی، وقتی هم کشید کنار باز دنبال فرصتی بکشیش تو بازی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من واقعا شرایط شما رو نمیدونم ولی به نظرم باید یه فرصت دیگه به این آدم میدادی 

وقتی یکی اینجوری برا زندگیش تلاش میکنه و پیگیر شماست حتما به خاطر شما خودش رو به جاهای بالا میرسونه و صد شو برا شما میزاره

ذاتا فرد مقابل شما داره پزشکی میخونه و این خودش چیز کمی نیست که از طریق اون میتونه خیلی موفق باشه چون دانشجوی پزشکی تو اطرافم زیاد دیدم میگم اینجور افراد اکثرا با همکلاسی هاشون وارد رابطه میشن اینکه با شما وارد رابطه شدن و پیگیری نشون میده به شما خیلی احترام میزارن

اگر واقعا دلت باهاش نیست بازیش هم نده زمین بدجوری گرده امروز کسی رو بازی بدی فردا یکی خودت رو بازی میده و با احساساتت بازی میکنه پس اگر فقط دنبال گرفتن توجه اون ادمی ولی ردش میکنی که باید بگم خودت بازنده ای چون بدترش سر خودت میاد شایدم با دست پس میزنی با پا پیش میکشی میخوای بیفته دنبالت بعد تو با ناز کردن و طاقچه بالا گذاشتن و منت قبولش کنی ولی به این هم توجه داشته باش ایشون دانشجوی پزشکی هست و کم کسی واسه خودش نیست واسه اون ریخته میتونه بره با هم دانشگاهی خودش و پزشک ازدواج کنه زیادی بخوای واسش ناز کنی دنبالت که نمیفته هیچ میره پزشک میگیره بعد شما میگی نیازی به این همه ناز و قمیش نبود و از دستش دادم اون هم بالاخره تا یه جایی ناز میکشه خسته بشه میره سراغ یکی بهتر از شما دست بالای دست بسیار است اون هم ایشون با موقعیت اجتماعی عالی که در اینده خواهد داشت پس بهتره عاقلانه تر قدم برداری که بعدش پشیمون نشی