2777
2789
عنوان

بختیاری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 29 پست
نترس ما دختر ب تهرانم دادیم الان خوشبختن خداروشکر تا اصفهانم ک راهی نیس دلت که گرفت میای و‌میری

من خودم ساکن اصفهانم منظورم تفاوت های اداب ورسوم و جهیزیه وفرهنگ بااصفهانی هاست مثلا اطرافم اصفهانی رسم جهیزیه خیلی زیاد وگرون بسیار تجملاتی هستند طرف ما تصلا اینطوری نیست

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سر جهیزیه بیچاره میکنن دختر رو معمولا...خیلی تجملاتی هستن و چشم وهم چشمی واسشون مهمه

اطرافم دیدم یه جهیزیه های گرون وسایل گرون که من اصلا اهلش نیستم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

خب حق داری بختیاریا رسم و روسوم خاص خودشونو دارن و همینطور اصفهانی ها باید خودت ببینی میتونی کنار بی ...

من راستش دوست ندارم دسترنج پدرم رو بکنم نقره و فرش دست باف و... ببرم خانه داماد 

من راستش دوست ندارم دسترنج پدرم رو بکنم نقره و فرش دست باف و... ببرم خانه داماد

خب باید با طرف صحبت کنی ببینی نظرش چیه کلا رو جهیزیه و بقیه مسائل طرز فکرش چیه بهرحال  این دوران واسه شناخته دیگ 

یبار ی اقایی گف دخترم دادم به اصفهانی بیچاره تاکسی رون بود و سرطان خون داش گف خونمو بخاطر دخترم فروخ ...

من اهل تجملات نبستم اصلا یعنی واقعا نمیخام دسترنج پدرم رو ببرم خونه یکی دیگه و در مقابلش پرتوقع هم نیستم از اونام توقع ندارم

خب باید با طرف صحبت کنی ببینی نظرش چیه کلا رو جهیزیه و بقیه مسائل طرز فکرش چیه بهرحال این دوران واس ...

درسته احتمالا جوون های امروز تو این چیزا نبستن خانواده هاشون اینطورن

من اهل تجملات نبستم اصلا یعنی واقعا نمیخام دسترنج پدرم رو ببرم خونه یکی دیگه و در مقابلش پرتوقع هم ن ...

اونا کلا رسم و رسومشون اینطوریه و مادیاتی هستن

بازم ب خواستگارت بگو شاید اینجوری نباشه بگو توقعاتت از دختر چیه؟

من خودم ساکن اصفهانم منظورم تفاوت های اداب ورسوم و جهیزیه وفرهنگ بااصفهانی هاست مثلا اطرافم اصفهانی ...

ما از جون آدمیزاد تا شیر بنگشت 🤣 میدیم به دختر

رسما متفاوتع 

او مث ی رویا بود،و من هیچوقت بش نرسیدم

اطرافم دیدم یه جهیزیه های گرون وسایل گرون که من اصلا اهلش نیستم

دقیقا منم دیدم حتی حاضرن پدراشون زیر کلی قرض و قسط و وام برن جهیزیه بگیرن که فقط جلو دیگران کم نیارن...

واقعا سخته اسی باهاش صحبت کن ببین فرهنگ خانواده ش چجوریه شاید آدمای خوبی باشن...

دقیقا منم دیدم حتی حاضرن پدراشون زیر کلی قرض و قسط و وام برن جهیزیه بگیرن که فقط جلو دیگران کم نیارن ...

اره خب قطعا باید صحبت کرد اما من حاصر نیستم دسترنج پدرمو ببرم خونه کسی دیگه

ما از جون آدمیزاد تا شیر بنگشت 🤣 میدیم به دختررسما متفاوتع

مثلا فرش دست بافت و تمام دکوری خونه حتی گلدون باید نقره باشه؟

حتماً ک‌ ن ولی خب بستگی به شرایط خانواده عروس داره

خب اصعهانیا واجب میدونن باید تمام فرش هات دست باف نقره مس و کلا گرون وسنگین 

حتماً ک‌ ن ولی خب بستگی به شرایط خانواده عروس داره

خب اصعهانیا واجب میدونن باید تمام فرش هات دست باف نقره مس و کلا گرون وسنگین