عزیزان خودتون یا اطرافیانتون تجربه ازدواج با اصفهانی ها رو دارید؟ من خاستگار اصفهانی دارم که اقا شرایطشون خوبه و معیارهای منو دارند اما از تفاوت فرهنگ ها و اداب ورسوم میترسم یکم
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصفهان بختیاری نیستن بختیاری ها سمت ما هستن شهرکرد و اطرافش
ماهم مال شهرکردیم ساکن اصفهان
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
برعکسش بوده خوب بوده خانم اصفهانی آقا بختیاری...باید درباره رسوم و اینا باهاش صحبت کنی
بله برعکسش خوبه چون دختر مشگلی بابت جهیزیه زیاد نخواهد داشت
اصفهانیا جهزیه کامل میخان خیلی توپ اصلای سری رسم هم دارن ک باید ازش بپرسیازش بپرس رسم و رسومتون چطور ...
دقیقا مشکل منم همینه و من اصلا اعتقادی به جهیزیه وسیمونی وبریز وبپاش ندارم
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
منظور اسی فاصله راه نیست تفاوت فرهنگی ک حق هم داره
بله دقیقا وگرنه هردوساکن اصفهان هستیم