2777
2789

برای هنرستان قطعا غیر دولتی 

چون برای هنر و هنرمند ارزش قائلن و اصولاً دانش آموز های هنر دوست و هنرمند میرن چون دولتی برای  هنرستان دانش آموز های میرن که درس خون نبودن و معدل پایین دارن  میرن که حداقل دیپلم رو بگیرن و درکل فکر نکنم براشون درس و هنر مهم باشه 

من دولتی بودم،بد نبود رشته من معماری بود و دبیر تخصصی به شدت پایه و مهربون بود اصلا هم اون جو هنرستان رو نداشت برام

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هنرستان قطعا غیر دولتی چون برای هنر و هنرمند ارزش قائلن و اصولاً دانش آموز های هنر دوست و هنرمن ...

مرسی بابت راهنماییتون🙏❤️

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!🌱'️