2777
2789
عنوان

کنکور

92 بازدید | 7 پست

من کنکوریم امسال

دهم و یازدهمو هم جزو سه نمره برتر بودم 

ولی چند ماهیه افسردگی گرفتم و تنبل شدم 

مخصوصا بعد جنگ 

کل تابستونم الکی گذشت 

الانم بی هدف گیجم انگیزه ندارم برا درس خوندن

باورم نمیشه که شبا تا دیروقت میخوندم قبلا 

اصلا دلم به درس خوندن نمیره 

شما هایی که رتبه خوب آوردید از کی شروع کردین خوندن 

و اینکه چطور انگیزه پیدا کنم برا خوندن میخوام دیگه جمع کنم خودمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اواخر دوم دبیرستان شروع کردم

ببین دیر میشه هاااا

الان باید شروع کنی فکر نکن وقت داری حالا حالا ها

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

عزیزم من مادر یه دختر کنکوریم که همسن خودته...وقتی میگی هر ۲سال نمره برتر بودی یعنی حسابی خودتو خسته کردی ولی در عین حال پایه تو هم قوی کردی بعد این ج...هم همه مون ناامید و افسرده شدیم و فقط تو نیستی پس اشکالی نداره یکی ۲ ماه یه استراحتی کردی اصلا به خودت سخت نگیر هممون انگار از تو خالی شدیم و زمان باید میگذشت تا روبراه شیم کم نیار و آروم آروم شروع کن

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
منم همینم😞خیلی خستم از این وضع

بچه ها ورودی اخبار تونو کنترل کنین باور کنین تو همه دوره ها استرس و فشار بوده ولی اونی به راحتی گذر کرده که ذهنشو آروم کرده 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"