2777
2789

هر موقع تو رانندگی رفیقاش زنگ میزن فحش های ناجور ولی در شوخی بهم میگن 

مثلا یبار شوهرم بهش گفت ک ص ک ش ک و نی کجایی 

چرا جواب نمیدی خیلی ناراحت شدم 

مثلا تو خونه هم اینجوریه اصلا متوجه نیست نباید جلوی من اینجوری فحش بده 

مثلا رفیقش زنگ زده بود گذاشته بود ایفون اون گفت اقای فلانی گفت جلوی مغازه رو رو باید وسایل رو جمع کنید 

شوهرم گفت گوه خورد. ک ی ر منم نیست 

واقعا معذرت میخوام که این حرف ها زدم واقعا شرمندم باهاش صحبت میکنم میگه شوخیه 

من اصلا از بی حیایی کلامش خسته شدم 

نمیدونم چیکار کنم 

شما بودید چیکار میکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که زنشم بگه به ناموس خودش فحش داده دعوا بهم فحش های معمولی چون اشغال روانی همینا میگه سالی ۴ ۵ با ...

خب پس ولش کن فقد بگو خوشم نمیاد جلو من اینطوری فحش بدی تو خلوت خودت هر چقد میخای فحش بدی بده

عزیزم مردا عادت دارن

اون نمیدونه که تو ناراحت میشی

تو بهش بگو جلوی تو فحش نده و ناراحت میشم به احتمال زیاد به خاطر زنش این کارو میکنه و کمتر فحش میده

مردا نمیدونن همسرشون از فحاشی جلوشون ناراحت میشه و هدفشون و منظورشون توهین نیست چون تیکه کلام شده استفاده میکنن

خیلی بی ادبی و بی حیایی خیلی فحش های بد میده

والا ما هم با رفیقام شوخی دارم و فحش میدیم ولی دیگه نه جلو زن و بچه 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂