boropeykaret مدیر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 4818 عنوان تو رو خدا دعا کنین جای سوختگی روی دستم نمونه💔😞 | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست لطفا التماس میکنم هر چقدر در توانتونه دعا کنید منوتاپیک قبلی هم گفتم چی [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍] 1404/06/02 | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shghayegh98 عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 1839 عزیزم الان با ترمیم کننده های داروخانه هر نوع سوختگی جاش میره نگران نباش
paragon عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 1086 اره تاپیک قبلیت رو خوندممعمولا انسانها خطای خودشون رو تکرار میکننببین اشتباهت کجاست برای بار سوم و چهارم تکرار نشه
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1073 منم بینی لب اینام با روغن سوخت پماد آلفا زدمهم زخمم خوب شد هم بعد ی مدت جای سوختگیم نموند کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم
مهربانسایت عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 118 همین امروز ساعت ۴ روغن زیتون یه تکه یخ بنداز توش و با انگشت تو یه استکان هم بزن تا جایی که حالت پماد بشه و به دستت بمالدوم برگ ألوورا تازه بگیر ژلش بمال دستتسوم پماد آلفا و رژدرم پیدا کن
boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 4818 من پست قبلیت رو نخوندم ولی دعا چیه عزیزم؟ باید بری درمان با داروی ترمیم پوست تحقیق کنی پیدا کنی مرتب ... تاپیک قبلی رو بخونمیگم رفتم اورژانس پماد اینا زدن کلی هم پماد خریدمسه سال پیشم با ابجوش سوختم ۲۰ میلیون خرجم شد کلی دکتر و پماد و لیزر و فلان هیچی به هیچی [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 4818 خب روغن زیتون بزن البته اگه رو زخمت اب نزده باشی همون اولش اره زدم کلیی توی اب نگهش داشتم😞 [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]