2777
2789

یکی گفت خداحافظ خیلیم باهاش رودربایستی دارم گفتم قربانت حتما بزرگیت رو می‌رسونم😣🤣

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

یه بار که افتضاح شد ...

تازه ماهواره خریده بودیم دهه ۸۰ 

بعد مهمون داشتیم 

حالا نمیدونم چی شد رفت رو کانال ناجور 

سیبیل به سیبیل هم مهمون نشسته بود !

مامانم بنده خدا نمیدونست چی کار کنه 

چادر دور کمرش رو باز کرد 

فرار کرد سمت تلویزیون با چادرش میپوشوووند🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم رفته بودیم سینما بعد که فیلم تموم شد گلاب به روتون من دستشویی گرفته بودم شدید از در خروجی اومدیم بیرون رفتم از در ورودی برم دستشویی کرده گفت خانوم بلیطت کو؟منم گفتم میخوام برم دستشویی اونم گفت باشه بعد که اومدم بیرون داشتم فکر میکردم خدایا این فکر نکنم من دروغ گفتم سرمم انداخته بودم پایین یهو دیدم بومممم محکم سرم خورد به در سینما🤣🤣🤣🤣🤣🤣درش اتوماتیک بود بسته بودن کس دیگه ای نیاد تو نگو اونقدر شیشش تمیز بوده من درو ندیدم 😂😂😂😂

خواهرم و خالم و شوهرش  بیرون بودن انقدر خندیدن که من نگاه کردم دیدم همه اون تو از خنده روده بر شده بودن

واییی😞😞😞

دانشگاه یکی ارائه داشت یهو برقا رفت اونم برگشت گفت شارژ لپتاپم کمه الان خاموش میشه منم بلند گفتم شارژر لپتاپم پیشمه میخوای بدم 

استاد گفت خانم فلانی ندیدی برقا رفت 

آبرومممممم رفت

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

همین الان ...

میخواستم بگم تو مجلس عوض میکنم(لباسو)

عوض ننوشتم....

هی..

خب دیگه چه خبر...

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

وای برامن خنده دار نیست کلی حس میکنم ابروم رفت هی میگم نکنه فکر بدی راجع بهم کنهرفته بودم بستنی فروش ...

منم یبار رفتم بوفه مدرسه

گفتم شیرقهوه میخوام، خانمه همونطور که داشت داخل صحبت میکرد با یکی از بچه ها یدونه گذاشت روی میز بعد من طبق عادتم گذاشتم داخل جیب پالتوم

یدونه دیگه از یخچال اورد برداشتم و حساب کردم 

داشتم از حیاط میرفتم داخل سالن دست کردم داخل جیبم دیدم یه شیرقهوه دیگه دارم😂😂😂 برگشتم دادم به بوفه دار اونم گفت قابل نداشت 🤣🤣

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

بزرگترین سوتیم گروهی بوده 

یکی که نبایدد رو توی یه گروه دخترونه عضو کردم 

بعدشم همه مون هم لفت دادیم و اون موند و سم های فراوان از ما:))) 

بهش فک‌میکنم گریم میگیره

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

یه بار جلو جمع بحث سر فیلم بود جمع هم آدمهای خیلی متشخص توش بودن منم اومدم از یه فیلم تعریف کنمو معرفی کنم گفتم یه فیلم هست خیلی قشنگه انقدرم خنده داره از خنده ریده بر میشید 🤣🤣😑😐😂