2777
2789
همین الان ...میخواستم بگم تو مجلس عوض میکنم(لباسو)عوض ننوشتم....هی..خب دیگه چه خبر...

واااااییییییی

این اتفاق برا منم افتاده😂

برا اولین بار گوشیو نمی‌تونستم تو دستم درست حسابی بگیرم🤣🤣

به چه زور و زحمتی عوضش کردم😑😂

درباره بنده : کسیم که تاپیک هاش به شدت خار داره😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من سوتی نبود فاجعه بود دوران نامزدی شوهرم خیلی خیلی شیطون بود تا خلوتی میدید شوخی های مثبت ۱۸ میکرد داداشم خوابیده بود تو پذیرایی هیچکس هم خونه نبود شوهرم گفت پاشو بریم اتاق خلاصه مشغول بودیم که برادرم در باز کرد آنچه که نباید ببینه رو دید ۱۴ سالش بود اون موقع حیثیتم رفت 

یه بار که افتضاح شد ...تازه ماهواره خریده بودیم دهه ۸۰ بعد مهمون داشتیم حالا نمیدونم چی شد رفت رو کا ...

وایی

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

بزرگترین سوتیم گروهی بوده یکی که نبایدد رو توی یه گروه دخترونه عضو کردم بعدشم همه مون هم لفت دادیم و ...

بابا من با دوستام اینقد ارینکارا کردیم عادیه برامون🤣🤣حتی یبار اشتباهی معلمم عضو کردیم🤣

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

منم یبار رفتم بوفه مدرسهگفتم شیرقهوه میخوام، خانمه همونطور که داشت داخل صحبت میکرد با یکی از بچه ها ...

وای 

خیلی بده جدی 🤣🤣

من هنش با خودم میگفتم نکنه فک کنه خواستم حساب نکنمش

شاید در جهانی دیگر🌱 لینک ناشناسم 👀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2290490