2777
2789

وای برامن خنده دار نیست کلی حس میکنم ابروم رفت هی میگم نکنه فکر بدی راجع بهم کنه

رفته بودم بستنی فروشی بستنی بگیرم 

دوتا کی برداشتم

رفتم صندوق بگم مثلا فلان بستنی و بدید

بعد خانومه داشت حساب میکرد

گفت چیز دیگه ای برنداشتین

من گفتم نه دوباره پرسید گفتم نه همین بستنیا بودن 

بار سوم خودم دیدم ای واییی کیکارو حساب نکردم

وایی اب شدم

شاید در جهانی دیگر🌱 لینک ناشناسم 👀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2290490

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سال تو عید دیدنی ،به یکی گفتم سال نو مبارک، روزی شما باشه😂🤦🏻‍♀️😐

منم یه بار یکی از فامیلامون اومده بود خونمون میخواست بره به من گفت امری ندارین؟منم گفتم خیلی ممنون🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد خوردن شام که مهمون دایی همسر سابق بودیم بجای تشکر با صدای بلند گفتم سلام علیکم 😐

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

رفتم لیوان بخرم 

فروشنده خیلی مهربون و خوشگل و خانم 

مهپ گفت از این مدل دو تاشو داریم 

سبز و آبی 

گفتم دو دلم نمیدونم 

گفت من خودم سبزش رو برداشتم ( که یعنی معلوم شما هم سبز بردار ) ... منم گفتم پس آبیش رو بده ! 😅

خودم حواسم نبود 

اومدیم بیرون مامانم گفت چرا اینجوری گفتی بنده خدا ناراحت شد خورد تو ذوقش 🥲😂😂

گفتم خداشاهده اصلا حواسم نبود انگار یکی تو دهنم گذاشت 

تو مراسمای خاله پدرم، پدربزرگ پدرم دستمو گرفت با زبون محلی گفت زحمت کشیدی خدا ثوابتو بنویسه

من اسکلم نمیدونستم جواب این جمله رو باید با چیی بدی دقیقا قشنگ یه دقیقه با فاصله ۱٠سانت تو چشماش زل زده بودم اخرش ناامید شد ولم کرد

واییی خیلی بد بود

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بعد خوردن شام که مهمون دایی همسر سابق بودیم بجای تشکر با صدای بلند گفتم سلام علیکم 😐

رفته بودیم عروسی بعد از این قاشق پلاستیکیا گذاشته بودن واسه شام چنگتل و اینا نداشته بودن خواهرم اومد کبابو با قاشق نصف کنه کباب شوت شد وسط سفره😂😂😂😂

رفته بودیم عروسی بعد از این قاشق پلاستیکیا گذاشته بودن واسه شام چنگتل و اینا نداشته بودن خواهرم اومد ...

یا خود خداااا😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تو مراسمای خاله پدرم، پدربزرگ پدرم دستمو گرفت با زبون محلی گفت زحمت کشیدی خدا ثوابتو بنویسهمن اسکلم ...

خدا نکشتت😂😂😂😂