zkdlin_mehrsa مدیر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 عنوان امسال پشت کنکور میمونید یا میرید دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 92 پست پشت کنکور موندن خیلی سخت شده کنکور ی بار شده ترمیم خیلی شرایطش سخت شده شما چیکار میکنید؟ خانم دکتر آینده ؛) 1404/06/02 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 من ک امسال محروم بودم و قطعا پشت موندم و ۴۰۵ خدا بخواد میرم دانشگاه و نمی مونم بدون استرس راحت میخو ... چه رشته ای میخوای خانم دکتر آینده ؛)
cherryblossoms عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4230 یعنی چی قدرتر رقابت رقابته دیگ مثلا پارسال تراز بالای ۱۳۰۰۰ کنکور خیلییی کم بودامسال تو کانالا پرهههتعداد شرکت کننده ها کم میشه اما کیفیتشون خیلیههه
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 خودم زیستو ۳۸ زدم فیزیک ۳۳ ریاضی ۱۴ شیمی ۲۰ولی سه ماه پاییز و نصف اردیبهشت با خرداد خوندم جمع بندی ن ... ریاضیم ۱۰ تا بیشتر شد فیزیکم ۲۰درصد شیمیم هم ۱۵ خانم دکتر آینده ؛)
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 559 من شیمیم خیلی خوب بود همیشه تو ازمونا ولی تو کنکور خراب کردم ب نظرت ۴۲ خوبه؟ ارهه امسال سخت بود منابعی بگو چند ساعت در روز شیمی میخوندی من اگر رو هر درس ۳۰ درصد بزارم دولتی تیپ یک همرو میارم
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 معدل چقدر تراز میده؟اگه ترازت بالا ۹۸۵۰ ایناست احتمالا روزانه بده نمیدونم معدلم چقدر تراز میده اخرین رتبه قبولی دندون روزانه چقدره؟؟ خانم دکتر آینده ؛)
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 میتونم بپرسم درصد شیمی اردیبشهت ماهت چند شد ؟ اردبیهشت رو فقط اگه بگی ممنون میشم ۴۲ خانم دکتر آینده ؛)
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11984 چه رشته ای میخوای اولویت اولم دندونه اولویت دوم فیزیو بینایی پزشکی و دارو ندوس میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 559 مثلا پارسال تراز بالای ۱۳۰۰۰ کنکور خیلییی کم بودامسال تو کانالا پرهههتعداد شرکت کننده ها کم میشه اما ... هرساله تراز دهی متفاوته یبار سقف ۱۴۰۰۰ یبار ۱۳۵۰۰بعدم تعداد کسایی که دورقمی تک رقمی میشن کمه ۹۹ درصد با سه رقمی کارشون راه میوفته
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 اولویت اولم دندونه اولویت دوم فیزیو بینایی پزشکی و دارو ندوس دندون و فیزیو خیلی پولسازن خانم دکتر آینده ؛)
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 559 ریاضیم ۱۰ تا بیشتر شد فیزیکم ۲۰درصد شیمیم هم ۱۵ خو چند شدن 😂 همش زیست میخوندی؟
cherryblossoms عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4230 نمیدونم معدلم چقدر تراز میده اخرین رتبه قبولی دندون روزانه چقدره؟؟ نمیدونم منطقه ۳ چجوریهولی منطقه ۱ دندون آزاد دیگه فوقش ۱۳۰۰ اینا
aria_stark عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 559 مثلا پارسال تراز بالای ۱۳۰۰۰ کنکور خیلییی کم بودامسال تو کانالا پرهههتعداد شرکت کننده ها کم میشه اما ... بعدم بعضیاشون معتبر نی
zkdlin_mehrsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 2455 ارهه امسال سخت بود منابعی بگو چند ساعت در روز شیمی میخوندی من اگر رو هر درس ۳۰ درصد بزارم دولتی تیپ ... من اصلا شیمی دوست نداشتم به زور کلاس انقدر زدم خانم دکتر آینده ؛)
cherryblossoms عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4230 هرساله تراز دهی متفاوته یبار سقف ۱۴۰۰۰ یبار ۱۳۵۰۰بعدم تعداد کسایی که دورقمی تک رقمی میشن کمه ۹۹ درصد ... اره ولی کلا بچه ها قوی شدنمثلا الان تراز بالا ۱۰۰۰۰ دیگه خیلیی مثل قبل انگار کار شاقی نیستخیلی از بچه ها بالا ۱۰۰۰۰ شدن کنکورو البته نهایی هم مهمه