2777
2789
عنوان

امسال پشت کنکور میمونید یا میرید دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح ول کن میگم فحش خور میشم

چی بگم والا 

شما که سهمیه اتون دست خودتون نبوده منم اگه سهمیه داشتم استفاده میکردم ولی خدا اونایی که قانون سهمیه رو تصویب کردن لعنت کنه 

خانم دکتر آینده ؛)

اسی اگه به هدفت میرسی ولی دانشگاه محل زندگیت نیست بنظرم پشت نمون۳رشته تاپ رو آوردن هی داره سخت‌تر می ...

من ترازم ۹۵۰۰ شد معدلمم ۱۹/۳۴ فکر کنم بتونم دندون تیپ ۳ بیارم چون منطقه سه ام ولی خب راهم خیلی دور میشه

خانم دکتر آینده ؛)

من می‌خوام شروع کنم ولی احساس ناامیدی دارم بنظرت چند درصد امکان داره رو هر درس تا سی درصد افزایش داش ...

خیلی زیاد ببین من پارسال زیستمو تو کنکور ۲۴٪ زدم امسال ۷۴٪ 

خانم دکتر آینده ؛)

من ک امسال محروم بودم  و قطعا پشت موندم 

و ۴۰۵ خدا بخواد میرم دانشگاه و نمی مونم 

بدون استرس راحت میخونم 

تاپ بود که هیچی 

تاپ نبود  قطعا بعد ۴سال دوباره بر میگردم  

و نمیزارم حسرت شه 

یه روزی من اون رشته رو قبول میشم و حتی شده چند بار کنکور 

بدم  

اصلا برا اینکه ب خودم ثابت شه گور بالای عمه افریته م ک توی این سال ها تحقیرم کرد 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

خیلی زیاد ببین من پارسال زیستمو تو کنکور ۲۴٪ زدم امسال ۷۴٪

خودم زیستو ۳۸ زدم فیزیک ۳۳ ریاضی ۱۴ شیمی ۲۰

ولی سه ماه پاییز و نصف اردیبهشت با خرداد خوندم جمع بندی نداشتم 

ولی خیلی آینده برام مبهمه 

بقیه درصدات چقد بیشتر شد

من شیمیم خیلی خوب بود همیشه تو ازمونا ولی تو کنکور خراب کردم ب نظرت ۴۲ خوبه؟

میتونم بپرسم درصد شیمی اردیبشهت  ماهت چند شد ؟ 

اردبیهشت رو فقط اگه بگی ممنون میشم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣