قسم میخورم بدبخت ترین زن دنیا منم حرام زاده ترین انسان نصیبم شد این حق من نبود منی که تو مجردی تموم هدفم این بود پاک باشم وقتی همه دوست پسر داشتن پسرا براشون خرج میکردن تفریح میرفتن من تنها بودم شعارم این بود پاک باش تا پاک نصیبت بشه یه شوهر روانی حرام زاده نصیبم شد تموم جهازمو شکوند حرف نمیتونم بزنم هر کاری بگید میکنه حرام زادگی رفیق بازی تا صبح خبرمرگشوقلیون کشی هست سرش درد نمیاد انقد واگذارش میکنم به خدا و حضرت عباس یعنی نباید سزاشو بدن چندمین باره دارم از دیشب این تایپیک رو میزنم انقد این تایپیک رو تکرار میکنم تا دلم شاد بشه خدا و حضرت عباس و سیدالشهدا و طفلهای معصومش سزای این حروم زاده رو بدن
از امام حسین حضرت فاطمه حضرت عباس میخام من بی کسم کسو کارم بشن منو غریب گیر آورد هفت ساله تموم جهازم میشکونه حرف بزنم میگه خفه شو دهنتو خورد میکنم دارم باگریه مینویسم چند روز پیش خواهر زادم که اندازه نفسم دوستش دارم انقد ارومه ساکت مظلومه اومد پیشم چند ساعت بمونه براش یه کاسه پفیلا درست کردم تا این حیواون خبر مرگشو از سرکار آورد بچه پفیلا رو برد داد بهش کفت بفلما عمو تو بخور خسته ای بعد رفت حموم اومد بهم گفت شربتدرست کن همزمان ب بچه گفت بالشتمو بیار من شربت دستش دادم بچه بالشت اورد براش یهو داد کشید سر طفل معصوم این که بالشت من نیست یهو لیوان شربت رو زد محکم زمین سرامیک شکست شربت کل خونه پخش شد شیشه ها تا اتاق خواب رفتند بچه میلرزید انقد منو بچه رو فوش داد بچه میلرزید میکفت منو ببر من دیگه خونتون نمیام بعد فرار کردیم تو اتاق خواب در رو قفل کردم در اتاق خواب رو شکوند بهمون حمله کرد
تورو خدا دعا کنیذ بمیره التماستون میکنم
تمام طلاهامو دزدی کرد طلاهایی ک خانوادم خریدن شصت گرم همرو مرض کرد هرچی واگذارش میکنم به خدا حضرت عباس سیدالشهدا از اون روز که دل بچه رو ترکوند واگذارش کردم به طفلهای امام حسین روز به روز هارتر میشه من بی کسم پدر مادرم ساده ترین انسان روی زمین هستنذ که هرچی میگم این حیواون سرم بلا میاره باز میبیننش انگار رئیس جمهوره انقد بهش اخترام میزارن چقد ازشون پول کند حتی پدرمو مجبور کرد باغ مرکباتشو بفروشه پولشو ازش بگیره که همون بنگاه بودن متوجه شدم زفتم نذاشتم خلاصه جز طلاق خدایی راه دیکه ندارم التماستون میکنم شما از خدا و امام زضا بخاهید نابودش کنن این فقط بلای این هفته بود سرم اورد هفت سال بدترین کتک ها بلاها رو سرم اورد دروغگوترین حسودترین بدجنس ترین انسان رو کره زمینه هیچکس مثلش نیست بچه رو میخاست بکشه چون من دوست دارم بچه رو
بنظرتون برم روانپزشک براش دارو بگیرم تو غذاش بزیزم بدم بهش