2777
2789

قسم میخورم بدبخت ترین زن دنیا منم حرام زاده ترین انسان نصیبم شد این حق من نبود منی که تو مجردی تموم هدفم این بود پاک باشم وقتی همه دوست پسر داشتن پسرا براشون خرج میکردن تفریح میرفتن من تنها بودم شعارم این بود پاک باش تا پاک نصیبت بشه یه شوهر روانی حرام زاده نصیبم شد تموم جهازمو شکوند حرف نمیتونم بزنم هر کاری بگید میکنه حرام زادگی رفیق بازی تا صبح خبرمرگشو‌قلیون کشی هست سرش درد نمیاد انقد واگذارش میکنم به خدا و حضرت عباس یعنی نباید سزاشو بدن چندمین باره دارم از دیشب این تایپیک رو میزنم انقد این تایپیک رو تکرار میکنم تا دلم شاد بشه خدا و حضرت عباس و سیدالشهدا و طفلهای معصومش سزای این حروم زاده رو بدن 

از امام حسین حضرت فاطمه حضرت عباس میخام من بی کسم کسو کارم بشن منو غریب گیر آورد هفت ساله تموم جهازم‌ میشکونه حرف بزنم میگه خفه شو دهنتو خورد میکنم دارم باگریه مینویسم چند روز پیش خواهر زادم که اندازه نفسم دوستش دارم انقد ارومه ساکت مظلومه اومد پیشم چند ساعت بمونه براش یه کاسه پفیلا درست کردم تا این حیواون خبر مرگشو از سرکار آورد بچه پفیلا رو برد داد بهش کفت بفلما عمو تو بخور خسته ای بعد  رفت حموم اومد بهم گفت شربت‌درست کن همزمان ب بچه گفت بالشتمو بیار من شربت دستش دادم بچه بالشت اورد براش یهو داد کشید سر طفل معصوم این که بالشت من نیست یهو لیوان شربت رو زد محکم زمین سرامیک شکست شربت کل خونه پخش شد شیشه ها تا اتاق خواب رفتند بچه میلرزید انقد منو بچه رو فوش داد بچه میلرزید میکفت منو ببر من دیگه خونتون نمیام بعد فرار کردیم تو اتاق خواب در رو قفل کردم در اتاق خواب رو شکوند بهمون حمله کرد

تورو خدا دعا کنیذ بمیره التماستون میکنم 

تمام طلاهامو دزدی کرد طلاهایی ک خانوادم خریدن شصت گرم همرو مرض کرد هرچی واگذارش میکنم به خدا حضرت عباس سیدالشهدا از اون روز که دل بچه رو ترکوند واگذارش کردم به طفلهای امام حسین روز به روز هارتر میشه من بی کسم پدر مادرم ساده ترین انسان روی زمین هستنذ که هرچی میگم این حیواون سرم بلا میاره‌ باز میبیننش انگار رئیس جمهوره انقد بهش اخترام میزارن چقد ازشون پول کند حتی پدرمو مجبور کرد باغ مرکباتشو‌ بفروشه پولشو ازش بگیره که همون بنگاه بودن متوجه شدم زفتم نذاشتم خلاصه جز طلاق خدایی راه دیکه ندارم التماستون میکنم شما از خدا و امام زضا بخاهید نابودش کنن این فقط بلای این هفته بود سرم اورد هفت سال بدترین کتک ها بلاها رو سرم اورد دروغگوترین حسودترین بدجنس ترین انسان رو کره زمینه هیچکس مثلش نیست بچه رو میخاست بکشه چون من دوست دارم بچه رو

بنظرتون برم روانپزشک براش دارو بگیرم تو غذاش بزیزم بدم بهش

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

خدالنتش کنه خدا به حق امام رضا جواب بدی هاشو بده ب حق امام حسین....متاسقم‌گلم.قلبم‌درد گرفت واست 🥲😔😔😔😔

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

ظالم همیشه سالم متاسفانه انگار خدا خیلی ام دوسشون داره  من ک ظلمایی ب سرم شد ک سنگ اب میشد  انگارنفرینا ب خودم گرفت تا اون طرف  دیگه ازاون روز بی اعتقادم ب هرچیزیییی

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظالم همیشه سالم متاسفانه انگار خدا خیلی ام دوسشون داره من ک ظلمایی ب سرم شد ک سنگ اب میشد انگارنفر ...

کاش خودکشی گناه نبود همین الان مرددم قرصهارو بخورم یا نه خودکشی کنم از اون دنیا میترسم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
خدا جوابش بده برا آرامش دلت صلوات میگم

💔💔💔💔😭😭😭😭

خب چرا میخوای از این حیون بچه دار بشی ؟اون بلایی که سر خواهرزادت اورده سر بچتم میاره

خلم دیوانه ام الان هزار برابر بدتر شد بخدا خدایی که عاشق این حرام زاده دزد سگ هست هیچ بلایی سرش نمیاره

خلم دیوانه ام الان هزار برابر بدتر شد بخدا خدایی که عاشق این حرام زاده دزد سگ هست هیچ بلایی سرش نمیا ...

اشتباه نکن عزیزم الان دست و پات بسته نیست راحت میتونی جدا شی 

بچه بیاد بدتر میشه بهتر نمیشه اونموقع با یه بچه چکار میخوای کنی 

اشتباه نکن عزیزم الان دست و پات بسته نیست راحت میتونی جدا شی بچه بیاد بدتر میشه بهتر نمیشه اونموقع ب ...

حامی ندارم ب نیر به پیغمبر من که هشت ماه نامزد بودم این حیواون رو شناختم مادرم خودشو زد به غش خواهرام بهم حمله کردن 

منم امروز کسایی که دلم شکستن واگذار کردم به امام رضا 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

لیاقت چیزی نیست که شما 

از توی شناسنامه یا چهره افراد بفهمید

لیاقت چیزی نیست که انتهای یک 

راه طولانی مشخص شود 

بلکه لیاقت حاصل یک لحظه 

ندیده گرفتن،

بی احترامی،

بی توجهی،

فرد مقابل به شما ، به خاطر 

دیگران است ، 

در جواب تمام خوبی ها

خودتان را هدر آدم های بی لیاقت زندگی نکنید💔

ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....