یه نفر مبایلش گم شده بود حتی از این برنامه ها هم داشت که بشه پیداش کرد پلیس حتی نتونست پیداش کنه زیاد دیدم
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای خواهر من از روی پیشخوان مغازه اش زدن گوشیش رو دختر برادرشوهر هم توی پمپ بنزین از جیبش افتاده بو ...
داداش من نتونستن پیدا کنن یکی دیگه هم میشناختم چند بار رفت و امد پیداش نکردن دیگه خسته شد بنده خدا نرفت دیگه فکر کنم شانسی هم باشه
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌