2777
2789
عنوان

فکر کردن دیوونه وار به یه مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 58 پست
میگه رابطه ندارن.فقط فکر می‌کنهچقدر زود نسخه مردم رو میپیچید

گناه از فکر شروع میشه

همینکه تمایل داره ب پیرمردای متاهل ینی باید بره روانکاو ریشش دربیاره قبل اینکه خودشو بدبخت کنه برا خودش میگم

من اگه همچین فکری تو سرم میومد، مغزمو مینداختم دور

اینکه کلا فکر نکنم بهتر از اینه که به مرد متاهل فکر کنم🙏🏻

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به اسکلی مثل خودم باشه بهش میخندم که دو سال از عمرش رو پای شوهرم گذاشته و خودزنی و افسردگی گرفته ...

متاهلی عزیزم؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بعد تو همین سایت میگن مردا کرم میریزن وگرنه خانوما قدیسه هستن همشون ، الان اون بدبخت روحشم خبر نداره ...

دقیقااااا.حالا این خانم قصد کاری نداره ولی یکیشون اومده میگه ریسک داره ممکنه زنش بفهمه وللش😐😐😐😐

بعد میگن زن هرکاری کنه مرد نباید 

نه

خو کامنتت چی بود فک کردم متاهلی

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤