2777
2789

بنظرتون   چکار کنم   حال دلم داغونه

بخاطر اون  موندم   اینجا  که بعد مراسم و اینا بریم دوتایی

الان  دیگه  هر چی  ادمه  انگاز از چشام افتاده  دیگه سخته اعتماد  برام  

نمیتونم  تصمیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا انقد مطمعنی که خیانت کرده ؟ 

اگر میخواستی از ایران بری تا الان باید اقدام میکردی نه اینکه مراسم بگیری و بعدش بری 

و خارج رفتن تنهایی خیلی راحت تره پذیرش میگیری تا اینکه با یکی دیگه بری 

باهاش حرف بزن 

قضاوت هم نکن من نمیدونم چرا خواهر و مادرش از تو پنهون کردن ولی یه بار به حرفش گوش کن همون جا هم فراموشش کن 

و به خاطر اون از کنکور عقب نیوفت همین 

از کجا انقد مطمعنی که خیانت کرده ؟ اگر میخواستی از ایران بری تا الان باید اقدام میکردی نه اینکه مراس ...

نه  من   راحت میتونم   برم   اونور  حالا جزییات بماند

پازسال  18مهر  پولمو خوردن  بعد 7بهمن  با ایشون اشنا شدم و وسواس داشتم تحت روانپزشک بودم

خودمم  لیسانس دارم .

بهم گفت باهم  همه  چی حل میکنیم فعلا  نرو  اونور اینجا  کنکور بده  چند سال بمونیم

/مطمینم   با کسی  دیگه  رفته  از پنج شنبه سوم  دفعش  بود میرفت و امروز دزدکی  رفته و دروغ گفتن

نه من راحت میتونم برم اونور حالا جزییات بماندپازسال 18مهر پولمو خوردن بعد 7بهمن با ایشون ...

اگر میتونی راحت بری و مشکلی نداریم باید زودتر بری و مدرک رو هم اون جا بگیری تو کنکور هم بدی و قبول شی باید معادل سازی کنی پس از همون اول برو اون ور 

و این که فراموشش کن 

تموم شد 

وقتی قدر تورو ندونست خودت رو ازش بگیر تا قدر بدونه 

اگر میتونی راحت بری و مشکلی نداریم باید زودتر بری و مدرک رو هم اون جا بگیری تو کنکور هم بدی و قبول ش ...

فقط  میگم   کاش  ی بدی داشتم براش

کاشششش  ادم  بدی  بودم  براش  حداثل بخودم  میگفتم  بخاطر این اخلاقم  اینکارو کرده

اخر هفته  ب خانوادم   میگم   واسه  رفتن 

من  بدلایلی  راحت  اونور قبولم میکنن

فقط میگم کاش ی بدی داشتم براشکاشششش ادم بدی بودم براش حداثل بخودم میگفتم بخاطر این اخلاقم ...

کاش منم راحت میتونستم برم 

کدوم کشور میری ؟ 

زبونشون رو از کی یاد گرفتی؟ 

میدونم بی ربطه ..اما بیا منو ببر🥺👀

من   از امروز کلا  تنهایی  رو میپذیرم  

سعی میکنم  ارتقا پیدا  کنم

بخدا قسم دیگه  از عشق  بیزارم 

پارسال 5میلیازدم   خورد یدختر امسالم  این  شد اینی که باید میشد

شما  زبان بخونید  ازمون  بدید راحت  میتونید برید 

من از امروز کلا تنهایی رو میپذیرم سعی میکنم ارتقا پیدا کنمبخدا قسم دیگه از عشق بیزارم پارسا ...

پسری؟😐 

چقد راحت اعتماد کردی😕

من زبان بلدم ...اما مدرک ندارم خودم تو خونه کار می کنم 

برو اینجا کنکور نده 

پسری؟😐 چقد راحت اعتماد کردی😕من زبان بلدم ...اما مدرک ندارم خودم تو خونه کار می کنم برو اینجا کنکور ...

اره  پسرم

اعتماد من  خانوادمم   نابود کرد چون چک کشیذم  و طرف فرار کرد

اتریش   خیلی  راحت پذیرش  داره