2777
2789
عنوان

مصادره شدن خونه💔

408 بازدید | 36 پست

الان تازه فهمیدم ۵ماه پیش ابلاغیه اومده به مامانم که متهم(پسرعموی مامانم) رو تحویل بده و مامانم به ما نگفته و فقط برا متهم عکس ابلاغیه رو فرستاده و گفته خودت حلش کن:))))))))

جریان این بوده که ۵سال پیش خونه مارو مامانم ضامن شد برا پسرعموی کلاهبردارش الانم متهم فرار کرده و امروز فرداس خونه مون مصادره شه

به مامانم برگشتم گفتم چراانقد حماقت کردی دهنش دراومده بهم گفته...بابام امروز فهمید که ۵ماه پیش اومده یک عصبی شد 

خدایااااااا من چیکار کنم بااین بی عقل بازی های مامانم😭😭😭😭

الکی الکی داره آینده م خراب میشه

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید جاشو پیدا کنید مامور ببرید بالاسری بگیرن ببرنش تا خونه مصادره نشده

فرار کرده مامور بردیم خونه ش

حتی سر خونه ننه باباشم بردیم

شهرستان رفتیم خونه پدرزنش

نیستتتتتتتتت

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

باید پیداش کنید تحویلش بدین.سند خونه پدربزرگ منم واسه پسر عموی مامانم ضامن بود اومده بود بیرون و چند سال غیب شد دیگه نرفت و یکی دوتا سندم نبود خیلی بود بلاخره پیداش کردن تحویلش دادن سندا ازاد شد ولی رو حساب چند سال فراری بودن اون هر سند رو30 ملیون جریمه کردن ک باید زودترتحویلش میدادین. 

فرار کرده مامور بردیم خونه شحتی سر خونه ننه باباشم بردیمشهرستان رفتیم خونه پدرزنشنیستتتتتتتتت

از دوستی  آشنایی سراغش رو بگیرین پیداش کنین جلوی خونه پدر مادرش خونه خودش پدر زنش کسی رو بسپارید که اگر اومد به شما خبر بده

برا کارشناسی خونتون اومدن؟؟ 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

منم برا یکی از رفیقام پارسال سند گذاشتم برام ابلاغیه اومده کارشناس دادگستری هم اومده خونمون قیمت گذاشته که بزارن مزایده رفیقمم بیخیاله لاشی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

منم برا یکی از رفیقام پارسال سند گذاشتم برام ابلاغیه اومده کارشناس دادگستری هم اومده خونمون قیمت گذا ...

تو این دوره زمونه مهربونی و لطف حماقته

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

نه هنوز ولی رفته حکم اجرای احکام

کارشناس دادگستری میاد برا قیمت ملک بعد شما به قیمت کارشناسی اعتراض بزارین تا دوباره کارشناس بخاد بیاد سه چهار ماه میشه یعنی یجورایی وقت بخرین