2777
2789
عنوان

مهمونی های فامیل شوهر

679 بازدید | 49 پست

تصمیم گرفتم دیگه مهمونی هاشون نرم 

زیاد دعوت نمیشم البته ها

ولی تصمیم گرفتم دیگه مهمانی های فامیلشون نرم اصلا

با فامیل هامون مشکلی ندارم

ولی هروقت میرم مهمانی مادر شوهرم برمیگرده یواشکی به خواهر شوهرم میگه این چه ریخته این داره ؟؟ یعنی منو میگه

والا ریختمم بد نیست 

در حدی که آخرین بار که شنیدم خواهر شوهرم برگشت گفت والا مامان مگه چشه؟؟

دقیقا هم همین لفظ ریخت رو به کار می‌بره

ولی دیگه تصمیم گرفتم نرم نرم نرم نرم

ولی اگه یک روزی پرسیدن چرا نمیای دیگه با ما جایی چی بهشون بگم که بفهمند من اون حرف رو شنیدم و ناراحت شدم؟؟؟

و این که تصمیم خوبه اصلا؟؟

درضمن مادر شوهرم همیشه میگه کاش یک عروس دیگه عین تو برای پسر دیگر پیدا کنم و چند سال دارن دنبال میکردم میگن به خدا پیدا نمیشه مثل تو ... ظاهر منظورشونه 

سلام دیدن این تاپیک بی دلیل نیست تاپیک آخرم اومدم امام زاده از نوادگان امام رضا"ع" حالا که قسمت نشده بریم مشهد و شما دعوتید به زیارت مجازی📸و پویش نذر صلوات💚بفرمایید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفتن میتونی با لحن آروم بگی

آخرین بار شنیدم مامان به مثلا زهرا جون گقت این چه ریختیه،گفتم شاید خوششون نمیاد برم

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

مادرشوهرت خوبه؟؟؟؟ نه به حرفش تو مهمونی نه به عروس پیدا کردن مثل تو

نمی‌دونم به خدا 🤔

به همسرم گفتم موضوع رو میگه مامان اصلا منظوری نداشته و میگه منظورش چیز دیگه ای بوده اون خیلی تورو دوست داره و تعریف تورو میکنه

مادر شوهرت  کپ مادرمه 

حالا خداروشکر  ۳تا زن پسر خوب مهربون گیرش افتاده همش میگه کاش دخترای فلانی بودن 

خب مادره من دخترا فلانی  اگه عروس تو میشدن 

تو رو سگشون حساب نمیکردن چه برسه کاراتو کنن 

۳تا کارگر گیرت افتادن  با محبت و خانم  بیچاره ها رو دق داره 

🤴👸.دلشاد هستم...