2777
2789
عنوان

مهمونی های فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 49 پست
به نظرم رک باش بگو اگه ریختم ایراد داره به فامیلاتون بگید دعوتم نکنن

واااای 😅😅

میدونی مثلا به خودم زنگ نمیزنن که زنگ میزنن خانواده شوهرم بعد به مادر شوهرم میگن با عروس ها و دخترت بیا

بعد اون همه رو دعوت می‌کنه چه من چه جاریمو و چه دخترش رو 

یک چیزی باید به خودش بگم

نمی‌دونم به خدا 🤔به همسرم گفتم موضوع رو میگه مامان اصلا منظوری نداشته و میگه منظورش چیز دیگه ای بود ...

به شوهرت که نباید بگی عزیزم 

مردا اصلا از مسائل زنانه آگاهی ندارن و متوجه هیچی نمیشن و چون مادرشونو دوس دارن طرفه اون هستن 

تو خودت باید مشکلت رو حل کنی 

بنظرم برو ولی دفه بعدی که شنیدی همونجا بهش بگو 

چرا اینجوری میگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش اینه بیشتر به خودت برسی نقطه ضعف نده دستشون حرفاتو با خنده بگو

والا رسیده بودم به خودم مشکلی هم نمی‌دیدم توی خودم 

همه لباس هام هم نو نو و تمیز بود

برعکس راجع به لباس قبلش با خواهر شوهرم هم صحبت کردم و حتی هم نظر شدیم برای اون لباس ( البته برای اولین بار بود راجع به لباس ازش نظر خواستم )

به شوهرت که نباید بگی عزیزم مردا اصلا از مسائل زنانه آگاهی ندارن و متوجه هیچی نمیشن و چون مادرشونو د ...

نه همسرم طرف من

حتی سر یک موضوع دیگه هم مادر شوهرم گله کرده بوده از من شوهرم طرف داری منو کرده 

مادر شوهرم ناراحت که چرا طرف منو گرفته

برگشت بهم گفت تعجب شوهر های الان طرف زنشون رو میگرن

ما جرات نداشتیم حرف بزنیم یکی هم میزدن توی سرمون

می‌دونم همش خودشو با من مقایسه می‌کنه