2777
2789
عنوان

خانما کسی قوری کتری لعابی داره ⁉️

205 بازدید | 38 پست

خانما کسی قوری کتری لعابی داره ⁉️ استیل بهتره یا لعابی؟ 

داخلش زنگ نزده یا لعابش کنده نشده؟ 🫠

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

لعابی اگر رسوب بگیره جوهر نمک بریزی سریع میره ولی استیلو نمیشه جوهر ریخت من جفتشو دارم لعابی تمیز کردنش راحت تره

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

لعابی اگر رسوب بگیره جوهر نمک بریزی سریع میره ولی استیلو نمیشه جوهر ریخت من جفتشو دارم لعابی تمیز کر ...

جدی عزیزم؟ 

چایی داخلش خوش طعم میشه؟ 

زنگ نزده؟ یا لعاب کنده نشده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی عزیزم؟ چایی داخلش خوش طعم میشه؟ زنگ نزده؟ یا لعاب کنده نشده؟

نه اصلا چیزیش نشده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

نه اصلا چیزیش نشده

چند وقته استفاده میکنی؟ 

من سماور دارم برام بزرگه میخام کوچیک باشه لعابی دیدم ظاهرش قشنگه

استیل مرگ نداره باید اب تصفیه بریزی اصلا جرم نمیبنده اگه بست با سرکه و جوش شیرین پاک میشه کامل

سماور استیل دارم بزرگه برام 

میخام کوچیک بگیرم این لعابیها خیلی خوشگلن . راجب اونا نمیدونی؟

چند وقته استفاده میکنی؟ من سماور دارم برام بزرگه میخام کوچیک باشه لعابی دیدم ظاهرش قشنگه

من ۱۰ ساله دارم

استیل مرگ نداره باید اب تصفیه بریزی اصلا جرم نمیبنده اگه بست با سرکه و جوش شیرین پاک میشه کامل

چرا کتری من تمیز نمیشه با این چیزها😔

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
سماور استیل دارم بزرگه برام میخام کوچیک بگیرم این لعابیها خیلی خوشگلن . راجب اونا نمیدونی؟

اونا بیشتر تزیینی هستن  پس سماورهم استفاده کن 

اگه لعاب خوشت اومد بخر حتما شعله اش کم باشه ک زیرش سیاه نشه 👌👌👌🧡🧡🧡هر چی دوست داری بخر عزیزم تو دلت نمونه😘😘

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍