2777
2789
عنوان

خانما کسی قوری کتری لعابی داره ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم اره چون سنتی بود و فقط دو ماه آشنایی داشتم مشاور که رفتم گفت بعدا اگه آدم خوبی باشه با دی ...

چند ماه زمان برد عزیزم 

تیپ و قیافش باب دلت بود ؟

منم هست ماه شده عقدم الان بهتره حسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه زمان برد عزیزم تیپ و قیافش باب دلت بود ؟منم هست ماه شده عقدم الان بهتره حسم

من با تیپ و قیافه ش مشکل نداشتم . با نحوه لباس پوشیدن و لحجه و چاقی و ماشینش مشکل داشتم . بهش گفتم لباس پوشیدنش رسمی باشه و دیگه با لحجه صحبت نمیکنه . وزنشم کمتر کرد و تو دوره عقد پولشو جمع کرد و میخواد ماشینشو عوض کنه . دیگه کامل توضیح دادم 😅

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

چند ماه زمان برد عزیزم تیپ و قیافش باب دلت بود ؟منم هست ماه شده عقدم الان بهتره حسم

من با تیپ و قیافه ش مشکل نداشتم . با نحوه لباس پوشیدن و لحجه و چاقی و ماشینش مشکل داشتم . بهش گفتم لباس پوشیدنش رسمی باشه و دیگه با لحجه صحبت نمیکنه . وزنشم کمتر کرد و تو دوره عقد پولشو جمع کرد و میخواد ماشینشو عوض کنه . دیگه کامل توضیح دادم 😅

من با تیپ و قیافه ش مشکل نداشتم . با نحوه لباس پوشیدن و لحجه و چاقی و ماشینش مشکل داشتم . بهش گفتم ل ...

خوشگله  و خوستبپه ؟

خاستکار بهتر از شوهرت داشتی ؟

من داشتم رد کردم الان که ازدواج کردم خیلی غصه اون موقعیت رو میخورم 

خوشگله و خوستبپه ؟خاستکار بهتر از شوهرت داشتی ؟من داشتم رد کردم الان که ازدواج کردم خیلی غصه اون مو ...

اره قیافه مردونه داره که من دوست دارم . خب میگم که باید ی مقدار لاغرتر بشه . اره بوده ولی ب دلایلی قسمت نبوده . انتخاب الانم هم اوکیه . حالا در آینده چی پیش میاد نمیشه پیش بینی کرد

فقط ب این علت که خواستگار قبلی بهتر بوده از شوهرت خوشت نمیاد؟ مقایسه رو بزار کنار . وقتی بهش جواب مثبت دادی یعنی یک چیزهای خوبی داشته . 

کلا دوره عقد اینطوریه خیلیا بهم گفتن . آدم وقتی یه چیزی که به دست میاره یکم براش عادی و معمولی به نظر میرسه

خوشگله و خوستبپه ؟خاستکار بهتر از شوهرت داشتی ؟من داشتم رد کردم الان که ازدواج کردم خیلی غصه اون مو ...

ملاکت فقط زیبایی و ظاهر نباشه ها . زندگی مشترک سخته و بیشتر درک و فهم و احترام و تعهد و اولویت هست .

سه تا از ویژگی های خوب همسرت بگو و معیارهای انتخاب کردنش

اره قیافه مردونه داره که من دوست دارم . خب میگم که باید ی مقدار لاغرتر بشه . اره بوده ولی ب دلایلی ق ...

منم آدم خوبیه 

ولی موقعیت مالی و تیپ و قد اون خاستگارم یه چیز دیگس

منم آدم خوبیه ولی موقعیت مالی و تیپ و قد اون خاستگارم یه چیز دیگس

خب اگه قسمت بود الان خواستگار قبلت همسرت بود 

بهش فک نکن و مقایسه نکن حالا که همسر الانت خوبه 

بعد چند مدت هم از لحاظ مالی پیشرفت می‌کنه . وقتی ببینی واسه زندگیتون و بودن تو تو زندگیش تلاش می‌کنه علاقه بیشتر میشه ...