2777
2789

زدم ک بفرسته تو گروه مال من ادیت پیشرفته مال یکی با خط عادی اصلا ۵ دقیقه وقت نمیبره اما گذاشته تو گروه مال اون مال من نزاشته کلا با من مشکل داره انگار 

به مشاور مدرسه بگم؟

دانش آموزید یا معلم؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادیتور بودن تو مدرسه شغل که نیست انجام ندادنش مشکل به وجود بیاره. وقتی با مدیرتون این همه درگیری داش ...

اما معلم پرورشی از دستم ناراحت میشه تازه وگرنه یکی دیگه جایگذینم میشه و دیگه حکم  و لو نمی‌گیرم سال اینده

اما معلم پرورشی از دستم ناراحت میشه تازه وگرنه یکی دیگه جایگذینم میشه و دیگه حکم و لو نمی‌گیرم سال ...

کلاس چندمی؟ اگه یه بار این طوری شده که عکس شما رو نفرستادن که هیچ...

وگرنه به خود معلم پرورشی بگو

و در نهایت اون لوح ها خیلی قرار نیست کمکت کنه در آینده