2777
2789

واقعا خیلی گرون شدن حتی دست دوم هاشون 

همه شون شدن ۶۰۰ به بالا واقعا موندم چیکار کنم 

پی دی اف کتابخونه دیوار همه چی رو امتحان کردم 

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی دی افشو بفرست برای این کانالایی که پرینت ارزان قیمت‌میگیرن تا برات پرینت بگیرن

من همینکارو میکردم

هر صد صفحه حدود ۵۰ تومن بعلاوه هزینه فنر و پست

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

کلا گرون شده.کتابی که قبل عید صد تومن بود، رو دیروز پرسیدم ۸۰۰تومن.😐

واقعا ادم می مونه

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
پی دی افشو بفرست برای این کانالایی که پرینت ارزان قیمت‌میگیرن تا برات پرینت بگیرنمن همینکارو میکردمه ...

پرسیدم ولی اونا هم خیلی گرون کردن با قیمت کتاب یکی در می یومد

پرسیدم ولی اونا هم خیلی گرون کردن با قیمت کتاب یکی در می یومد

اگه واقعا پرینتش ارزون باشه محاله با قیمت کتاب یکی در بیاد

@copyshiraz

به این آیدی تلگرام پیام بده معتبره من چندین دفعه جزوه سفارش دادم

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/