2777
2789
عنوان

صاب کارم بهم پیشنهاد داده حالت تهوع دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 34 پست

باهاش سرسنگین باش خب

راحت گرفتی اونم که اینکاره فکر کرده خبریه و تو هم مثل بقیه ای

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با مدیر باید شرط بندی کنی و بگی زیاد شرط بردید و فلان

ببین خیلی محاوره ای بود ۴ تا از همکارا هم بودن ب من خندیدن اصلا چیز معلوم حالی نبود میخواست بگه حواستو جم نمیکنی چون ی بارم ۱۵۰۰ رو ۱۵۰ کشیده بودم

وای خدایا تازه دارم یاد میگیرم بخدا دستام یخ کرده تازه با همکارام ک همشون خانومن جور شدم وای ی ماهه

ببین تو الان یه هشدار خطر دریافت کردی و حس ناامنی داری، حس یه زن هیچوقت دروغ نمیگه به حست اعتماد کن و بنظرم بهترین کار اینه از اونجا بیای بیرون با همه حقوق و مزایایی ک حالا داره 

البته اگه طرفدار یه زندگی سالمی..وگرنه من نظری ندارم جز این

یه کم قاطع باشجوری هستی انگار تو عمرت بهت پیشنهاد نشدهمن یه زمانی مستاجر دربست بودم، صاحبخونه ام یه ...

چی بگم قاطع چی آخه 

من تو مجردی هفته ای با ی پسر بودم 

اصلا بعد ازدواجم از مخیلمم رد نمیشد 

من مجردم و اگه یه نفر تو استوری پیشنهاد میداد همون لحظه از اون کار مردم بیرون شما با اینکه متاهلی هیچ واکنشی نشون ندادی و تازه استوریشو ریپلی کری فلانی امروز شرط زیادی بردی . چرا فرد متاهل باید همچین جوابی بده ؟؟ منم جای اون آقا بودم فک میکردم شما اوکی هستین .بیچاره شوهرت 

من مجردم و اگه یه نفر تو استوری پیشنهاد میداد همون لحظه از اون کار مردم بیرون شما با اینکه متاهلی هی ...

ببین متوجه‌ی میگم اصلا ب فکرشم نمیکردم با من باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک میکردم داره ب کسی پیشنهاد میده من ۲۶ سالمه این آقا فک کنم ۴۰ رو هم رد کرده 

سفته دارم دستش ۲۰۰ ملیون ضمانت زیر ۳ ماه گفته نمیتونی باید ۳ ماه کار آموزیتو پر کنی

اگه شوهرت منطقیه بهش بگو چی شده بالاخره اونم میدونه که سفته داری و شرایط شغلت چیه 

خدایی نکرده بعدا صاب کارت از رفتارا و حرفای خودش علیه تو استفاده نکنه و شوهرت از همه جا بیخبر باشه ، الان از زبون خودت بشنوه خیلی بهتره .

الحمدلله رب العالمین 

و عزیزم واقعا خواهرانه بهت میگم شما که متاهلی و متعهدی نباید اصلا جواب استوری این مردکو میدادی ، ما زنا خیلی ساده ایم و جور دیگه اس نگاهمون ولی مردا کلا نگاهشون جنسی و ناجوره ، یکم وا بدی فکر میکنن دور از جونت تنت میخاره و از اوناشی . دور از جونت البته 

الحمدلله رب العالمین