2777
2789

دوستانی که در منزل گل طبیعی دارین،تعطیلات عید که خونه نیستین چه فکری به حال گلاتون توی خونه میکنید که خشک نشن؟ من کل سیزده روز عید رو مسافرتم راهنمایی لطفأ

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشونو میارم توو سایه و همون لحظه که میرم بیرون ب همشون اب میدم...بعدشم باهاشو بای بای میکنم

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

از این گوله ها که می‌ریزند تو اب بزرگ میشه بزار پای گلدون 

من همیشه میسپرم به مادرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من قبلاکه گلدون داشتم یکیشومیزاشتم زیردوش پایینی حموم یکیش هم توی روشویی یکش هم توی ظرفشویی بعدشیرآب روجوری بازمیکردم که قطره قطره بچکه توی گلدونا نه خیلی تندمثلاچندثانیه ای یک قطره بعدکه میرفتمومیومدم ازروزاولش سبزتروتازهتر بودن

بستگی داره چه گلی باشه. کاکتوسا و ساکولنتا هیچ طوریشون نمیشه

ولی گلهایی که به هفته ای دوبار آبیاری نیازدارن میخشکن. ببر خونه یکی یا کلید خونه تو به یه فامیل معتمد بده رسیدگی کنه

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
😂😂 بای بایت خیلی باحال بود بعد سالم میمونن؟؟

😂😂😂

اره سالم موندن.ولی من همه پرده هارو میکشم که این چن هفته دیرتر ابشون تبخیر بشه .و گل دووم بیاره.فقط حسن یوسفم در حال له له زدن بود که اونم اب دادم درست شد.

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋