2777
2789

مامان بابام جوونیاشون باهم زیاد کافه میرفتن 

ولی وقتی پدرم برا تخصص خوند و مادرم برا دکتری دیگه خیلی از هم دور شدن 

الان هرچندوقت یه بار خانوادگی کافه یا رستوران میریم ولی خودشون دو نفری خیلی وقته جایی نرفتن 

هردو انقدر درگیر کار و درس و زندگی شدن که بیخیال خوشی‌های دونفرشون شدن 

میدونم بگم نمیرن خودشون بهونه میارن کار داریم دیشب یه تاپیک دیدم گفتم منم اینکارو کنم کافه رزرو کنم که مجبور بشن برن 

ولی با کافه که صحبت کردم گفتن میز عادی رزرو نمیکنیم مگه جشن یا تولدی باشه

چیکار کنم؟ اخه هیچ جشنی نیست میخوام همینجوری برن 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

با هم برید سه تایی

بعد وسطاش شما بگو کاری چیزی دارم میرم شما بمونید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هم برید سه تاییبعد وسطاش شما بگو کاری چیزی دارم میرم شما بمونید

وای اینم خیلی فکر خوبیه

مرسی❤️

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

تو بگو سالگردشونه میزو تزئین کنید

ایده‌ی خیلی خوبی بود ممنون❤️

جدا جدا بهشون پیام بده بگو ی اتفاقی برام افتاده میخوام باهاتون حرف بزنم اومدم فلان کافه

بعد ک رسیدن بهشون پیام بدع بگو امیدوارم ککنارهن خوش بگذرونید

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

چ ایده جالبی🥰۳ تایی برین کافه یکم ک نشستین تو پاشو بگو شما رو با خاطرات قدیم تنها میذارمخودت بیا یه ...

اره اینم فکر خیلی خوبی بود ممنون🥹❤️

جدا جدا بهشون پیام بده بگو ی اتفاقی برام افتاده میخوام باهاتون حرف بزنم اومدم فلان کافهبعد ک رسیدن ب ...

خیلی ایده‌هاتون خوبهه🥹😂❤️