2777
2789
عنوان

دغدغه ات چیه داری به چی یا کی فکر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 126 پست
به اینکه گوشیم قدیمی شده ولی پول ندارم عوضش کنم

میتونی همینو بفروشی و یه گوشی قسطی بخری

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینکه کاش یه کاری چیزی داشتم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یه اینکه اون کته هست یا نه و بهم میاد یا نه

پ.ن نگین دغدغت تو حلقم و.. 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

به اینکه چرا با لحن تند و عصبانیت جواب پيام تبریک تولد رو میدن 

به اینکه چرا تا پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 

اونی که عاشقشم

مغزم بگا رفته انقدر که بهش فکر میکنم

دعا کنید برام خواهرا حالم اصلااا خوب نیست

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

به اینکه کاش یه کاری چیزی داشتم

منم یه مدت پیگیر کار بودم خیلی دلم میخواست برم سرکار

یه هفته نشده خسته شدم انصراف دادم

طاقت صبح زود بیدار شدن  حاضر شدنو و طی کردن مسیر و فعالیت و رفت برگشتو نداشتم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

به اینکه چرا با لحن تند و عصبانیت جواب پيام تبریک تولد رو میدن به اینکه چرا تا پيام احوالپرسی دادم ت ...

با این تعاریف احتمالا بدجوری ازت دلخوره

اونی که عاشقشممغزم بگا رفته انقدر که بهش فکر میکنمدعا کنید برام خواهرا حالم اصلااا خوب نیست

میونتون خوب نیس؟ 

درکت میکنم

آدم همه فکر و ذکرش میشه اون

انشالا حالت خوب میشه

منم یه مدت پیگیر کار بودم خیلی دلم میخواست برم سرکاریه هفته نشده خسته شدم انصراف دادمطاقت صبح زود بی ...

من دنبال یه کار غیر حضوریم مثل ادمینی و اینا...

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

به اینکه من هفت سال واسه یچیزی صبر کردم، چرا همچنان وقتی به اتفاق افتادنش فکر میکنم یکی عطسه میزنه

شاید مدام داری بهش فکر میکنی و حواست نیست:)

طبیعیه آدمیزاد هم عطسه بزنه دیگه:)

ماکارون هستم:)

با این تعاریف احتمالا بدجوری ازت دلخوره

من کاریش نکردم 

با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 

ولی سکوت‌ کردم

قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 

من باید دل خور و ناراحت باشم