2777
2789

بوده کسی که همه کارای عروسی سر بگیرع یهویی عروسی بهم بخوره؟ به چه دلیل وچرا 

چی باعث شد 

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من دوبار به هم خورد خب کارای خونه مونده بود ولی بهترین موقع جور شد همه چی 

میشه تاپیک آخرمو ببینی؟ مرسی عزیزم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

آره طلاق گرفتم بهم خورد

چند روز مونده بود به عروسیت؟ 

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
آره من دوبار به هم خورد خب کارای خونه مونده بود ولی بهترین موقع جور شد همه چی میشه تاپیک آخرمو ببینی ...

طلاق گرفتین؟ 

داداشم مرد. بعد از بیست سال تو همه عروسیها عقده میکنم

عزیزم بمیرم برات 

دیگه ازدواج نکردی؟ 

کاش منم عروسیم بهم میخورد

چرا گلم

طلاق گرفتین؟

نه عزیزم خونه مون آماده نبود عروسی رو لغو کردیم چندماه بعد گرفتیم 

من فکر کردم منظورتون اینه که مراسم عروسی کنسل بشه😂🤦‍♀️

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

نه عزیزم خونه مون آماده نبود عروسی رو لغو کردیم چندماه بعد گرفتیم من فکر کردم منظورتون اینه که مراسم ...

خداروشکر پس