2777
2789
یا حضرت عباس نگو که آنابل تو دکوری خونه شماست 😂

نه😂😂

ولی ما هم آنابل های خودمونو داریم😂

عکس یکیشونو گذاشتم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 🥺یدونه ام در حد بزرگ دارم ولی خیلی بزرگ نیست

کلا خیلی به دل میشینن

من یدونم سگ پشمالو داشتم هر شب بغلش میکردم

گاهی وقتام باهاش حرف میزدم گریه میکردم که خواهر ندارم😂

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

کلا خیلی به دل میشیننمن یدونم سگ پشمالو داشتم هر شب بغلش میکردمگاهی وقتام باهاش حرف میزدم گریه میکرد ...

الهی 😍

من که هنوزم که هنوزه نگاه عروسک هام میکنم قند تو دلم آب میشه 😂

مخصوصا یکی دوتاشون رو خیلی دوست دارم

سال قبل تولدم یکی از اقوام بهم عروسک کادو داد

انقدر ذوق کردم 😂😍

انتظار چنین کادویی نداشتم! 

الهی 😍من که هنوزم که هنوزه نگاه عروسک هام میکنم قند تو دلم آب میشه 😂مخصوصا یکی دوتاشون رو خیلی دوس ...

مامان من که جمعشون کرد الان عروسک ندارم😂

اتفاقا دایی مامان منم پارسال بی مناسبت بهم عروسک داد😂😍

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

من که حس خوبی ندارم بهش 

خوشگله ها ولی ازش حس خوبی نمیگیرم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

جالبه هیچ کاربردی هم نداره مثل جاسوییچی هست ... واقعا چشم و هم چشمی آدم ها رو نابود کرده 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها