2777
2789
خب این یعنی چیزی نمی دونی اتفاقا عروسکای شیطانی و طلسم وجود داره تو نت بزن مغزت سوت میکشه. اتفاقا تو ...

بله عزیزم از جمله اولت کاملا خبر دارم 

ولی یه عروسکی که تولید انبوه داره نمیشه که همشون شیطان باشن😂😂

لبوبوئه، آنابل که نیست

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

چون اونطوری ساختنش ترسناک بودن که مبنای شیطانی بودن نیست در ضمن به وایبی هست که هر کس ازش میگیره به ...

چ وایبی ازش میگیری

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونطوری ساختنش ترسناک بودن که مبنای شیطانی بودن نیست در ضمن به وایبی هست که هر کس ازش میگیره به ...

یه سری چیزا هست که نماد شیطانی و مائورایی داره  لبوبو هم میتونه جز اونا باشه  ولی به غیر از شیطانی و اینا  سلیقه ای هست  من ازش خوشم نمیاد 

من‌خودم بچه بودم میدیدم چنین عروسکی گریه میکردم البته بچه های الان فرق دارن سرشون ب اینستا هست الگو ...

من که خوشم اومد

البته به دردم نمیخوره میخوامش چی کار

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

چ وایبی ازش میگیری

یه عروسک معمولی که سازنده هاش میخوان ترسناک جلوه اش بدن تا معروف بشه

بله عزیزم از جمله اولت کاملا خبر دارم ولی یه عروسکی که تولید انبوه داره نمیشه که همشون شیطان باشن😂� ...

نه شیطان نیستن ...نگفتم شیطانن عزیزم. اما ممکنه انرژی های شیطانی رو بخاطر ظاهر شیطانیش جذب کنه. بهر حال احتیاط شرط عقله. من دلم نمی خواد عروسکی که ظاهر شیطانی داره و ازش حس بد مزگیرم و بهم انرژی منفی مبده بخرم بزارم جلو چشم. والا مگه نمی گن قدرت جذب و فلان.... اینکه همش حس بد بگیری ممکنه واقعا انرژی های شیطانی رو جذب کنه. 

منم‌خوشم‌اومد تو این سن ولی ب چ دردم میخوره ب قول شما بچه هم‌نیستم‌که ذوقش کنم🤣

یه عکس تو نت قدش یه متری می شد من اونطوریشو میخوام😂😂

یه سری چیزا هست که نماد شیطانی و مائورایی داره لبوبو هم میتونه جز اونا باشه ولی به غیر از شیطانی و ...

لبوبو در مقابل ایشون چیزی نیست

یه نماد شیطانی هست که این عروسک از رو اون ساخته شده

عروسک از رو اون ساخته شده 

به این معنی نیست که شیطان درش نقش یا تاثیر داره 

تازه من از اون عروسک های دخترای پر زرق و برق و لباس توری مه بالای کله قند میذاشتن بیشتر می ترسیدم😂

لبوبو در مقابل ایشون چیزی نیست

نه حقیقتا این مار اصلا حس شیطانی و انرژی شیطانی نمیده اما من با دیدن لبوبو خیلی خیلی حس بدی گرفتم چون خنده اش واقعا شیطانی بود. خیلی حس بدی ازش گگرفتم. 

نه حقیقتا این مار اصلا حس شیطانی و انرژی شیطانی نمیده اما من با دیدن لبوبو خیلی خیلی حس بدی گرفتم چو ...

گفتم که هر کسی یه وایبی میگیره 

من خوشم اومد

بهر حال به نظر من هر چیزی ترند میشه قبل خریدش یه تحقیق در موردش بکنین بدونین از کجا اومده و چرا اومده. خریدشم سلیقه ایه اما هر چی ترند میشه الزاما چیز خوب یا خاصی نیست که خرزدس نشانه کلاس و شخصیت باشه ، ببخشید اینو میگم اما یه عده فقط چون ترند شده مبخرن کورکورانه و بدون اگاهی چون فقط مد شده