یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزیزم از جمله اولت کاملا خبر دارم ولی یه عروسکی که تولید انبوه داره نمیشه که همشون شیطان باشن😂� ...
نه شیطان نیستن ...نگفتم شیطانن عزیزم. اما ممکنه انرژی های شیطانی رو بخاطر ظاهر شیطانیش جذب کنه. بهر حال احتیاط شرط عقله. من دلم نمی خواد عروسکی که ظاهر شیطانی داره و ازش حس بد مزگیرم و بهم انرژی منفی مبده بخرم بزارم جلو چشم. والا مگه نمی گن قدرت جذب و فلان.... اینکه همش حس بد بگیری ممکنه واقعا انرژی های شیطانی رو جذب کنه.
نه حقیقتا این مار اصلا حس شیطانی و انرژی شیطانی نمیده اما من با دیدن لبوبو خیلی خیلی حس بدی گرفتم چون خنده اش واقعا شیطانی بود. خیلی حس بدی ازش گگرفتم.
بهر حال به نظر من هر چیزی ترند میشه قبل خریدش یه تحقیق در موردش بکنین بدونین از کجا اومده و چرا اومده. خریدشم سلیقه ایه اما هر چی ترند میشه الزاما چیز خوب یا خاصی نیست که خرزدس نشانه کلاس و شخصیت باشه ، ببخشید اینو میگم اما یه عده فقط چون ترند شده مبخرن کورکورانه و بدون اگاهی چون فقط مد شده