2777
2789
اصلا هیچ خوشگلی و نازی نمیبینی ، فقط یه چهره ترسناک اخمو که حس بد بهت میده گرونم هست لامصب

من دوسش دارم

اره شهرما ۴ تومنه👺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

کلی نیست از ۴۰۰ دیدم تا ۱ تومن اما خیلی هاشون برای بچه هاشون میخرن مجبورن

اون فیکه یه تومنه 

اصلش ۳ تومنه

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بحث جدی شد من باید یه دونه لبوبو بخرم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اون فیکه یه تومنه اصلش ۳ تومنه

عوووو ن شهر ما اصلش ۱ تومنه همون انرژیه چیه

رفتم‌برای تولد خواهرم اسباب بازی فروشی هدیه بگيرم 

التماس میکرد بخرید اوردم‌مونده هیچکس نمیخره

پ چرا انقدر ترسناکه

چون اونطوری ساختنش 

ترسناک بودن که مبنای شیطانی بودن نیست 

در ضمن به وایبی هست که هر کس ازش میگیره 

به نظر من که ترسناک نیست

شیطان چه ربطی به چند تیکه پارچه و پلاستیک و چوب داره؟

خب این یعنی چیزی نمی دونی اتفاقا عروسکای شیطانی و طلسم وجود داره تو نت بزن مغزت سوت میکشه. اتفاقا تو کشورایی که باستانی هستن مثل چین هند یا کشورای شمال اروپا خیلی این چیزا رواج داشته ... این عروسک هم از رو اساطیر اسکاندیناوی طراحی شده. 

چون اونطوری ساختنش ترسناک بودن که مبنای شیطانی بودن نیست در ضمن به وایبی هست که هر کس ازش میگیره به ...

من‌خودم بچه بودم میدیدم چنین عروسکی گریه میکردم البته بچه های الان فرق دارن سرشون ب اینستا هست الگو میگیرن ن ما که الگو مون عمو پورنگ بود

چون اونطوری ساختنش ترسناک بودن که مبنای شیطانی بودن نیست در ضمن به وایبی هست که هر کس ازش میگیره به ...

اره مثلا عروسک انابل اصلا هم ترسناک نیست خیلی هم ناز و گوگولیه. اما عروسکای طلسم رو زشت و ترسناک میسازن