2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم‌ و خواهرش و بچش

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 47 پست
هنوز عقدی اونقدر گیر هستیچ کادی داره شوهرت روز تعطیلیوالا قبل سوهر تو باشه ،برادر اون خانوم بوده

ببخشید مگه ابجیش خودش شوهر نداره؟مگه این بابای بچس؟ چه چیزاااااا

اگه ابجیش طبق گفته این خانوم همش منتظر برادرش باشه و توقع داشته باشه که عین ۹ ماه برادرش در اختیارش باشه دیگه داداشش چرا زن بگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم. مگه اون بچه خودش پدر نداره که شوهر شما کاسه داغتر از اشه. هر وقت دوباره پیش اومد با یه با لحن عادی و معمولی به شوهرت بگو مگه بابا نداره یا بگو باباش کجاست که تو کاراشونو میکنی.  اما اگر بعد عروسیتونم همین بود جلوش واستا بهش بگو مگه خواهرت طلاق گرفته یا بچه بابا نداره که تو همش کارو زندگیتو ول می کنی میری خدمات میدی بهشون. باید بفهمه کم کم که الان خودش خانواده داره و باید در خدمت خانواده خودش باشه.

همین یه خواهر را دارن؟

منم تک دخترم و داداشام با اینکه ازدواج کردم، اگر موردی باشه با سر میان...

ولی سعی میکنم بارم روی دوش همسرم باشه نه داداشام.

این موارد را با دیکته کردن و و تکنیک های متقاعد سازی باید با همسرتون مطرح کنین که جبهه نگیره و برعکس نشه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

شوهرم آرایشگره‌مشتری داره

خدا امواتتبیامرزه کی روز شهادتی، شام غیریبانی ارایشگاه میره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

فاز شوهرت رو درک نمیکنم😐😐

سرعمر زن گرفته

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اره بخدا اگه میدونستم ازدواج‌ نمیکردم

الانم دیر نشده 

اگه بیش از حده واقعا و غیر طبیعی از شوهرت انتظار دارن و مراعات نمیکنن ادامه نده 

چون دردسر ساز میشه بعدا

اینا در صورتیه که حرفهات درست باشه