2777
2789
یا میتونی ضبط صدا نصب کنی براش‌ و مخفی کنی برنامه‌رو و هر بار چک کنی با کی صحبت کرده

اون ضبط صدا چ جوریه موقع تماس گرفتن لازم دارم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج ک نکردی یک لگد در ک. و.  نش بزن بره گمشه مرد و زنی ک‌خیانت میکنن اونم تو دوران دوستی همون بهتر برم به درک 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ازدواج ک نکردی یک لگد در ک. و. نش بزن بره گمشه مرد و زنی ک‌خیانت میکنن اونم تو دوران دوستی همون بهت ...

وا😂😂😂😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

شما چیزی دیدی مگه ؟؟؟؟

آقا مث اینکه حالت خوش نیست ،

دروغ و پنهان کاری یه مبحث کاملا جدا از خیانته

اول ثابت کن با کسی بوده بعد بگو خیانت 

در این ک دروغ گفته شکی نیست ولی تا نتونی ثابت کنی ب خودت برچسب شکاک میزنن

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اون ضبط صدا چ جوریه موقع تماس گرفتن لازم دارم

وقتی تماس میگیره  مکالمات ضبط میهش ولی حواست باشه مخفیش کنی

اگه گوشیش شیایومی  تنظیمات یه فضا دوم داره اونجا ذخیره ش‌کن یا با اپلیکیشنای دیگه برنامه‌مخفی کن‌نبینه

از کجا معلوم خیانت کرده؟

بنظرم اول مطمعن شو بعد

آخه میگین کسی نیست که تنهایی بره جایی

خیلی حس بدیه😓

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

اینکه اون دروغ گفته رو تایید نمیکنم اما اینکه شما انقد سریع اسم خیانت میزاری روش نشون میده خودتم کم ...

دقیقا ایشون بددل هستن،بدون هیچ توضیحی از طرف مقابل بهش میگن خائن

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بد میگم یعنی والا بوخدا😂😂😂

آخه اون همه خاطرات چی شاید سوءتفاهم پیش اومده😂😂😂

چون خواهرش گفته زنت خونه است،ومادرش گفته سرکاره.دلیل میشه که بهت خیانت کرده؟اول مطمئن شو بعد تصمیم بگیر.چند بار بدون اینکه بفهمه برو دنبالش تعقیبش کن .ببین با کسی هست یا نه.