2777
2789
عنوان

مجردی

152 بازدید | 17 پست

ازصب دارم گریه میکنم ب بخت بدم هرکی اومد توزندگیم ولم کرد رفت  ازدواجمم جورنمیشع سرکارم نیستم ۲۹سالمع هیچ وقت دلم نمیخاد بیشتر ازاین مجردبمونم  ولی کسی نیست خجالت میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور ی عقد ناموفق داشتم یازده سال پیش.. من خاستگار زیاد دارم اما هیچ کدومشون نمیپسندم.. یکی خوبه اما قیافه نداره زشت زشته 

یکی باز قیافه داره اخلاق نداره. اصلا ی ذره مهر هیچ کسی به دلم نمیشینه من موندم چکار کنم

عزیزم تو نباید خودت و ضعیف نشون بدی ،باید بری سرکار و برو کلاس و باشگاه ،منم 32سالمه خواهر کوچیکم ازدواج کرده و بچه داره ولی غصه نمی خورم ،فقط روحیت و از دست نده 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
عزیزم تو نباید خودت و ضعیف نشون بدی ،باید بری سرکار و برو کلاس و باشگاه ،منم 32سالمه خواهر کوچیکم از ...

از دست دادم دیگ خستم واقعا  مگ ماچیمون کمه   دختره زشت میاد جلومن از ازدواجش میگ یا رل داره ماهیچی  چرا ازدواج نکردی تاحالا گلم    

وای منم خیلی سختمهههه شوهر میخوام نمیتونم خودمو کنترل کنم

من از اون نظر اصلا برام مهم نی  بلاتکلیفی وتنهایی بده  اینک ترس از  اینده  دارم ک هیچ وقت ازدواج نکنم

از دست دادم دیگ خستم واقعا مگ ماچیمون کمه دختره زشت میاد جلومن از ازدواجش میگ یا رل داره ماهیچی ...

هیچ کدوم به دلم ننشسته ،وفقط بلد بودن آدم و محدود کنن ،سرکارنرو،بیرون نرو و...یاقد کوتاه بود یا زشت بود یا ایمان نداشت و...

«اللهم عجل لولیک الفرج»
هیچ کدوم به دلم ننشسته ،وفقط بلد بودن آدم و محدود کنن ،سرکارنرو،بیرون نرو و...یاقد کوتاه بود یا زشت ...

ارع من یکی داشتم از کل زندگی منو انداخت خونه نشینم کرد  ک تاسرکوچه میگفت نرو  اخرش رفت  نمیدونم چرا وسط راه میرن   الان نداری  

از دست دادم دیگ خستم واقعا مگ ماچیمون کمه دختره زشت میاد جلومن از ازدواجش میگ یا رل داره ماهیچی ...

انشالله به حق این شب‌های عزیز مخصوصا شهادت امام رضا خدا بهترین و عالی ترین بنده اشوبرای خوشبختی ما می فرسته،چه آدم هایی که با ازدواج تنهاتر شدن ،پس ازدواج با آدم خوب رو تو برنامت بزار

«اللهم عجل لولیک الفرج»