2777
2789
عنوان

مبل هام قشنگن❔❓عکس🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام اصلا خوشم نیومد چون سبک نداره چستر و سلطنتی هردو از مد رفتن بعد اینا تازه باهم ترکیب هم شد ...

عزیزم سبک کلاسیک هستش و سبک کلاسیک از مد نمیره اسمش روشه از زمان شاه بوده همچنان مد هست درسته سلیقه‌ایه و اینکه نه اشتباه نکن با چستر ترکیب نشده این مدل کلاسیک یا استیل ترکه بخاطر شکل دوختش اشتباه برداشت کردی که چستره!

من گفتم مبل‌های راحتیم مدل چستر هست که دوسال پیش خریدم اون موقع مد بود ولی این سبک کلاسیکه از قدیم بوده و هست

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

همش تو خونه خودت قشنگیش معلوم میشه از خونه خودت بده

آره قشنگیش تو خونه هم خوبه ولی متاسفانه میترسم شناسایی بشم و هم اینکه خونه نیستم

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

مینمال طرح های ساده همیشه مدن

مینی‌مال چند وقته ترند شده گلم ولی کلاسیک یک قرنه 

پ چی مده

عزیزم ایشون سبک مبل رو نتونستن تشخیص بدن. فکر کردن چستر و سلطنتی ترکیبه اصلا همچین چیزی نداریم این سبک کلاسیک استیل ترکه و چستر از سبک راحتیه هیچ ربطی به هم ندارن فقط چون یکم شکلش شبیه اونه اینجوری فکر کرده

عزیزم شما مبل کلاسیک ندیدی انگار خیلی فرق دارن اینا سلطنتی هستن

😐میتونی بزنین گوگل متوجه بشین اسم مدلش هم زمرده بزن میبینی که نوشته کلاسیک یا استیل ترک 

سبک سلطنتی ما نداریم مردم به محاوره به کلاسیک میگن سلطنتی!

عزیزم شما مبل کلاسیک ندیدی انگار خیلی فرق دارن اینا سلطنتی هستن

بعد طرف تولیدی مبل داره به اینا میگن کلاسیک شما میگی این اینا سبک ندارن؟ یا ترکیب چستره با سلطنتی!! درسته قبول دارم سلیقه‌ایه ولی دیگه واقعا قیمه ها رو نریز تو ماستا دوست عزیز