2777
2789
عنوان

چطوری با مسئله سن کنار بیام

100 بازدید | 13 پست

من ۳۸ سالمه همینکه با یکی بحثم میشه 

طرف بالای ۲۰هست و خودش بالغه

بهم‌میگه چند برابر من سن داری همسن مادرم هستی احترام سنتو دارم!!! خیلی حس بدی میگیرم

حتی جدیدا یه بحثی پیش اومد طرف بهم میگفت همه موهات سفید شده جای مامان‌منی بعد متوجه شدم خودش متولد ۶۸ هست ولی خب سنش چندسال کوچیکتر میزد

من چون چاقم شاید دقیق سن خودمو نشون بده

خیلی بدم‌میاد انگار من ۸۰ ۹۰ سالمه و دارم با یه دختر بچه ۷ ساله بحث میکنم 

خب دو تا آدم بالغ دارن باهم حرف میزنن شما یا ۲۵ سالته یا سی یا ۳۵ خب من‌ چیکار کنم 

نمیدونم‌چطور به این جمله بی توجه بشم و برام مهم‌ نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی 

این برای من یه تعریفه

بارها شده اینجا بعنوان توهین بهم گفتن و من بهم برنخورده چون گوینده این جمله خودشو کم ارزش می‌کنه نه شنونده اش

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من برعکس مشکل شمارو دارم الان 21 سالمه هرکس میبینه میگ 15 سالته کار میکنم هیچ کس جدیم نمیگیره خیلی بده واقعا هرجا برای مصاحبه کاری میرفتم دنبال کار بودم همه میدیدن رد میکردن میگفتن تو نمیتونی اصلا بهم فرصت نمیدادن حتی الانم هرجا میرم هرکاری میکنم میگن بچس یچی میگ ولی بازم سعی میکنم حساسیت نشون ندم توام همینکار بکن 

اینجور ادما تو خانواده درستی تربیت نشدن 

مشکل شما و سن و سالت نیس 

منم۳۰سالمه بعضی همین بچه های سایت میان میگن از سنت خجالت بکش تو مادری مثلاااا

حالا سر چی این حرف میزنن سر اینکه یه حرف منطقی میزنم 

انگار من مادر ۳۰ساله باید سرم بزار زمین بمیرم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
بحث نکنید تاجایی که امکانش هس بحث و درگیری فقط باعث حال بد آدم میشهچرا موهاتون رو رنگ نمی‌کنید سنی ن ...

عزیزم من سوال چیز دیگه اس موهامو رنگ میکنم ولی بالاخره یه روز ممکنه رشد ریشه داشته باشه موهای سفید مشخص بشه 

من فقط سوالم این بود چطور روی این جمله حساس نباشم همین

احیانا اونا متوجه حساسیت شما نیستن ؟ و به این دلیل این جمله رو نمیگن ؟ منم سن کمی ندارم عزیزم اما واقعا خنده دارع برام این حرفا همکارام هم سن و سال شما بینشون زیاده و واقعا عاشقشونم اتفاقا موهاشونم رنگ نمیکنن اصلا من سن اونارو در نظر نگرفتم هیچ وقت این چرت و پرتا چیه دیگع

اما شما بدون خیلی از ماها تا زیر سی هستیم فک می کنیم خیلی خاصیم انقدرم تو جامعه فقیری به لحاظ فکری زندگی می کنیم که روزانه با مسئله سن مواجهیم یعنی میخوای درس بخونی میگن تا سنت کمه بخون ؛ ازدواج ، شغل ، بچه ، مهاجرت ، بخدا حتی سفر رفتنم من هفته پیش می شنیدم تا جوانید برید 

خب با این طرز فکر ها به نظر شما ماها حساس نمیشیم رو سنمون؟ من دیگه برام مهم نیست مبخوام از زندگی لذت ببرم به درک که ۱۵ سالم نیست شمام برات مهم نباشه بزار به حساب نفهمیدنش

چه ربطی داره لاغرم بشم از چهرم مشخصه حداقل ۳۵ رو دارمطرف ممکنه ۲۰ یا ۲۵ ساله باشم

اولا که چرا انقدر با ۲۰ ۲۵ ساله ها بحث میکنی خب؟

ولی حالا جدا از شوخی بزار خودمو مثال بزنم من دبیرستانی که بودم چاق بودم مثلا اول دبیرستان همه ازم میپرسیدن  درست تموم شده؟دیپلمتو گرفتی؟منم مثل شما انقدر ناراحت میشدم...بعد فکر کن سال دوم سوم دانشگاه من لاغر کردم و به وزن ایده آلم رسیدم همه از من می‌پرسیدم کلاس چندمی؟!😂

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

چه ربطی داره لاغرم بشم از چهرم مشخصه حداقل ۳۵ رو دارمطرف ممکنه ۲۰ یا ۲۵ ساله باشم

اولا که چرا انقدر با ۲۰ ۲۵ ساله ها بحث میکنی خب؟

ولی حالا جدا از شوخی بزار خودمو مثال بزنم من دبیرستانی که بودم چاق بودم مثلا اول دبیرستان همه ازم میپرسیدن  درست تموم شده؟دیپلمتو گرفتی؟منم مثل شما انقدر ناراحت میشدم...بعد فکر کن سال دوم سوم دانشگاه من لاغر کردم و به وزن ایده آلم رسیدم همه از من می‌پرسیدم کلاس چندمی؟!😂

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

اولا که چرا انقدر با ۲۰ ۲۵ ساله ها بحث میکنی خب؟ولی حالا جدا از شوخی بزار خودمو مثال بزنم من دبیرستا ...

بزرگوار حتما آدمهایی این سنی اطرافم زیاده

من‌توی پانسیون هستم همون خوابگاه خصوصی یه تعداد کمی دهه شصتی هست

بقیه اکثرا دهه هفتادی و هشتادی

از اونجا که اونا نفهم و بیشعورن سر کوچکترین مسئله ای بحث راه میندازن و هر روز اینجا هم بین خودشون که دهه هشتادی هستن و هفتادی دعواس 

من به ضروزت هر ده بار یکبار جوابشون رو میدم‌که حساب کار دستشون بیاد

ولی اینو از من داشته باش هیچ وقت گاو نباشیم و وقتی جوابمون کمکی نمیکنه به گل خوری ادامه ندیم گرانقدر