2777
2789

اینم بگم که به نیت از بین رفتن هر طلسم و دعایی که تو زندگیم افتاده چله ش رو شروع کردم

همش خواب حیوون میبینم 

مثلا روز دوم خوندنش خواب دیدم یه سوسک مریض دنبالمه

دیشب خواب دیدم یه شیر میخواست بهم حمله کنه نتونست

یا دو تا حیوون دنبال هم بودن

به نظرتون تعبیر اینا چیه؟

نشونست؟

خیلی زیادهههه، کاش منم میتونستم

اره ۳ /۴ ساعت شد برام

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب دعا داشتی ایشالا داره باطل میشهچجوری چله رو شروع کردی هروز یه سوره بقره میخونی یا تو ۴۰ روز ک ...

نه من نمیخونم صوتش رو گوش میدم

شبا یه بار با هندزفری 

روزا هم یه بار میزارم تو خونه پخش بشه

چهار روزه شروع کردم🥲

یکم روون شه برات چهل و پنج دیقه ای تموم میشه

توکل برخدا

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

نه من نمیخونم صوتش رو گوش میدمشبا یه بار با هندزفری روزا هم یه بار میزارم تو خونه پخش بشهچهار روزه ش ...

هروز ۲ بار 

خیلی خوبه که کلا هر طلسمی داشته باشی رفع میکنه 

یادمه یه خانمی میگفت ۴۵ روز تو خواب با یه حیوون جنگیدم میخاستم بکشمش روز ۴۵ ام کشتمش دیگه ام خواب ندیدم

هروز ۲ بار خیلی خوبه که کلا هر طلسمی داشته باشی رفع میکنه یادمه یه خانمی میگفت ۴۵ روز تو خواب با یه ...

بله روزی دو بار صوتش رو گوش میدم

انشالله رفع بشه

اون خانم و که میگی گفت میخونه یا صوتش رو گوش میده ؟

بله روزی دو بار صوتش رو گوش میدمانشالله رفع بشهاون خانم و که میگی گفت میخونه یا صوتش رو گوش میده ؟

فرقی نداره نه اون صوتش رو گوش میداد 

کلا برا طلسم باید با صدای بلند تو خونه پخش بشه حالا گوشم دادی بهتر