2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا همسرم

251 بازدید | 37 پست

بچه ها ما جمعه ها میریم گردش بعد شوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار خودمون تنهای جرمه بریم باید حتما همه خانوادش رو جمع کنه حدود 25 نفر می رفتم چند بار اعتراض کردم  من اعصاب شلوغی زیاد رو ندارم نهایتش اینه خانواد برادر شوهر بزرگم رو حذف کرده چون دختر اون برادر شوهرم خیلی خیلی اذیت میکنه ولی بقیه رو نه مثلا این جمعه رفتیم برادر شوهرم نمی یومد شوهرم همش اصرار کرد اخرش اومد اونم چطوری هی میگفت نریم دور بریم یه پارک نزدیک آخرشم میگن ما قصد نداشتیم بیایم فلانی زور کرد 😑والله من خودم راضی نیستم یعنی چی میرم گردش آرامش داشته باشم نه که همش شلوغی باشه هر کی یه چیزی بگه آخرشم میگن زور میکنید 😐هفته پیش هم یه چیزی گفتم بحثمون شد گفتم اصلا من نمیام برگشت گفت تقصیر منه می تونم با دوستام رفیق هام برم الکی غر نشنوم  دیگه چیزی نتونستم بگم به نظرتون مقصر منم یا همسرم؟من نمیگم جمع نریم میگم دوبار جمع رفتیم یه بارم تنها بریم یا حداقل تعداد کم بریم من دوتا بچه کوچیک دارم اعصابم ضعیف شده حوصله شلوغی ندارم حالا مثلا جاریم با ما بیاد چه گلی بر سرمون میزنه که شوهرم به زور میبرتشون آخرشم میگن شما ما رو مجبور میکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهات موافقم کاملا طبیعیه ولی با دعوا نگو

خب با زبون خوش میگم هم متوجه نمیشه که من اصلا خوشم نمیاد به زور جاریم اینا رو میبره بعد اونا میگن ما راضی نبودیم فلانی مجبور کرد خب منم راضی نیستم بیان خودشون هم راضی نیستن زور گفتن همسرم اصلا قابل درک نیست خب نمیاد نیاد مگه زوره