2777
2789
عنوان

خانما بیایین برنامه ریزی درسی برای دخترم مشخص کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
دوست من که معلمه میگه این کار کاملا اشتباهه چون متد تدریس معلم تو مدرسه متفاوته و بچه دچار دوگانگی م ...

اخه فرقی نداره که مثلا اعداد ۱ تا ۱۰ رو هرجوری یاد بدن اوکیه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من که معلمه میگه این کار کاملا اشتباهه چون متد تدریس معلم تو مدرسه متفاوته و بچه دچار دوگانگی م ...

خواهرم معلمه جاریم معلمه خیلی معلمای دیگ از روش من راضین و مشورت گرفتم و دخترم فقط با شیوع خودم یاد میگیره

اخه فرقی نداره که مثلا اعداد ۱ تا ۱۰ رو هرجوری یاد بدن اوکیه.

اعداد اره. ولی اون بیشتر روی فارسی و نوشتن منظورش بود

گرچه من خودمم که الان ۳۳ سالمه از ۵ سالگی بهم یاد دادن ولی خب هیچ ربطی به کنکورم و نحوه امادگیش نداشت. میگم کاش اون موقع منو کلاس نقاشی یا موسیقی میفرستادن. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب زیاد خیلی بهش چیزی یاد ندین چون تو مدرسه ام ممونه همرو یاد داشته باشه براش خسته کننده باشه

یسری چیزارو یاد داشته باشه ک احساس کنه یاد داره و اینا خوبه ولی ن همش

از الانم خیلی زوده واس کنکور باهاش کار میکنین🥲

شاید نمیخواست بره دانشگاه شاید به یک رشته دیگه علاقه داشت...

خب زیاد خیلی بهش چیزی یاد ندین چون تو مدرسه ام ممونه همرو یاد داشته باشه براش خسته کننده باشهیسری چی ...

ب طراح دوخت علاقه داره اما من تا جایی ک میتونم تمام درسا رو براش آسون میکنم شاید نظرش عوض شد